Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Στην Βοιωτία σύντομα πάλι η Υπουργός Υγείας!!!



Τα προβλήματα των Νοσοκομείων της Βοιωτίας είναι ο αμέσως επόμενος στόχος της Υπουργού Υγείας, τα οποία όμως θα συζητηθούν σε σύσκεψη με όλους τους φορείς του Νομού.
«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα είναι μια συνεχής προσπάθεια με κοινωνική συμμαχία με όλους τους φορείς της υγείας πρώτα απ’ όλα (γιατρούς – νοσηλευτές ) αλλά και μαζί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους πολίτες, τους βουλευτές θα δώσουμε αυτή την μάχη και είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρουμε πολλά στον χώρο της υγείας» δήλωσε μετά τον γιορτασμό της επετείου του ΟΧΙ στην Θήβα η Μ. Ξενογιαννακοπούλου, που ενημερώθηκε για την κατάσταση στον χώρο της υγείας στην Βοιωτία από τις δυο Βουλευτίνες του Νομού.
Η Υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στις προγραμματικές δηλώσεις της Βουλής, όπου ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της υγείας προτάσσοντας ως πρώτη προτεραιότητα την πρόσληψη 3.000 νοσηλευτών αμέσως, από τον επόμενο προϋπολογισμό, προκειμένου να καλυφθούν τα μεγάλα κενά που υπάρχουν σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία και φυσικά στην χρηματοδότηση και στον εξορθολογισμό των δαπανών και της διαχείρισης των θεμάτων της υγείας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΙΜΑ. ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ Κ.Λ.Π. ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΗΣΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΣΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΗΜΟ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ξεκινας ομορφα αλλα ξεφευγεις απο το θεμα και το χαλάς.