Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Συνελήφθη ο Μαν. Λιδάκης για ναρκωτικά στη Λιβαδειά


Ο Μανώλης Λιδάκης κρατείται αυτή την ώρα στο Α.Τ. Λειβαδιάς και επέστρεφε από την Αράχωβα. Του έκαναν τυχαίο έλεγχο στις 12 τα ξημερώματα(περίπου) και τον συνέλαβαν με ποσότητες ναρκωτικών που είναι για προσωπική χρήση, όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το troktiko είχε 2 γραμμάρια κοκαίνη, 25 γραμ. χασίς και 60 χάπια χωρίς συνταγή.
Ο Λιδάκης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά ρε παιδιά δεν υποστηρίζουμε τέτοια θέματα αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θέλει βοήθεια ο άνθρωπος. Χρήστης είναι όσο και αν μας σοκάρει. Ασθενής είναι ο άνθρωπος. Είναι ψιλομεγάλη ποσότητα αλλά όχι για χρήστη που θέλει να τα έχει μαζί του και τα κουβαλάει από το σπίτι του.
Πάντως το θέμα έχει και άλλη διάσταση και έχει να κάνει με τον τρόπο που λειτουργούν οι αστυνομικοί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση λειτούργησε ο Νόμος που είναι ίσος απέναντι σε όλους. Οι αστυνομικοί θα μπορούσαν λόγω του ότι είναι γνωστός να μην τον ελέγξουν αλλά έκαναν την δουλειά τους παραμερίζοντας ποιος είναι και τι δουλειά κάνει.....!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ