Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ: Ξεκινά η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Ελλάδος


3 Δεκεμβρίου 2009 έως 3 Ιανουαρίου 2010

Στις 3 Δεκεμβρίου 2009 ξεκινά τη λειτουργία της η Ονειρούπολη του Δήμου Δράμας που κατά κοινή ομολογία είναι η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιείται στη χώρα μας. Οι εργασίες για την προετοιμασία του χριστουγεννιάτικου χωριού του Αη Βασίλη, έχουν μπει στην τελική ευθεία. Οι διοργανωτές για φέτος υπόσχονται απίστευτες εκπλήξεις και μοναδικές στιγμές, στους χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να βρεθούν για έναν ολόκληρο μήνα στην πόλη της Δράμας.
Η Ονειρούπολη ξεκίνησε την λειτουργία της τον Δεκέμβριο του 2004 και πολύ γρήγορα γνώρισε την καθολική αποδοχή της τοπικής κοινωνίας αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της. Ο Δήμος Δράμας σε αυτήν την προσπάθειά του, έχει ενεργοποιήσει χιλιάδες δημότες εθελοντές, πολλούς φορείς και τους συλλόγους της περιοχής.
Κάθε χρόνο έχουμε 32 μέρες γεμάτες δράσεις, 32 μέρες με καθημερινές εκδηλώσεις, 32 μέρες με παραμυθένια και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και βέβαια 32 μέρες γεμάτες χαμόγελα.
Ο Δημοτικός Κήπος και η πλατεία Ελευθερίας της Δράμας μεταμορφώνονται σε μια Ονειρούπολη…ένα πραγματικό χωριό του Αη Βασίλη, όπως το ονειρεύτηκαν μέσα από τα παραμύθια εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο.
Η Ονειρούπολη πέτυχε τελικά πολύ περισσότερα πράγματα, από αυτά που αρχικά στόχευε. Η εκδήλωση έγινε γρήγορα ένας τεράστιος θεσμός, γνωστός σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μέσα στην καρδιά του χειμώνα «έβγαλε» τους πολίτες έξω από τα σπίτια τους, σκόρπισε χιλιάδες παιδικά χαμόγελα σε κάθε γωνιά της πόλης.
Είναι ξεκάθαρο ότι σήμερα, η Ονειρούπολη και η Δράμα είναι η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και πλέον ο νομός μας, μαζί με τα υπόλοιπα συγκριτικά του πλεονεκτήματα γίνεται ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός για την Ελλάδα. Η Ονειρούπολη ξεχωρίζει γιατί έχει μια ιδιαίτερη φιλοσοφία. Στηρίζεται στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και μεταφέρει σε μικρούς και μεγάλους το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Λειτουργεί χριστουγεννιάτικη αγορά μακριά όμως από κάθε λογική εμπορευματοποίησης. Επιπλέον όμως δίνει βάση στα δεκάδες διαδραστικά και εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται στα παιδιά.
Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι η Ονειρούπολη, είναι η μεγαλύτερη γιορτή με τις περισσότερες δωρεάν παροχές.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:
2521031999 - 2521033555
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εμεις εδω ειμαστε πονειρούπολη μπραβο στον δημο δραμας εμεις εδω τι???