Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

κ. Γερουλάνο πόσα απίδια έχει ο σάκος;;;;


Απάντησε τελικά, στην ερώτηση του Βουλευτή του ΛΑΟΣ Μάκη Βορίδη, ο Υπουργός Πολιτισμού Πέτρος Γερουλάνος σε ότι αφορά την ύπαρξη πυραμίδας αλλά και την ανάδειξη του Λόφου του Αμφείου.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Υπουργός (;) παραπέμπει στην άποψη του έφορου αρχαιοτήτων Βοιωτίας κ. Βασίλη Αραβαντινού που λέει ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και ότι οι ισχυρισμοί του Θεόδωρου Σπυρόπουλου είναι "επιστημονικής φαντασίας σενάριο"!.
Τότε λοιπόν κ. Υπουργέ, αφού απαντάτε εντελώς υπηρεσιακά χωρίς να δείτε και την άλλη άποψη, μπορείτε να μας πείτε το εξής;
Πόσες Πύλες έχει η πόλη των Θηβών;;;; Έξι ή Εφτά;;;
Ρωτήστε την Αρχαιολογική Υπηρεσία κ. Υπουργέ και μας απαντάτε!
Τουλάχιστον θυμηθείτε τι μαθαίνατε και εσείς στο σχολείο.
Εκτός φυσικά αν όλα αυτά που μας μάθαιναν ήταν.... μπούρδες και έτσι θα πρέπει να βάλετε άλλους "ειδικούς" να γράψουν την Ιστορία, απο την αρχή.

3 σχόλια:

ΕΛΠΙΖΩΝ είπε...

Μη ξεχνάς, κύριε υπουργέ, ότι και οι επιστήμονες κάνουν λάθη. Ο έφορος αχαιοτήτων Β. Αραβαντινός δεν είναι στο απυρόβλητο... Με βάση το νόμο των πιθανοτήτων μπορεί να κάνει λάθος, όπως έχουν κάνει κι άλλοι καλύτεροι απ' αυτόν. Πληροφορήσου και την άλλη εκδοχή. Και μια πρώτη δειγματική ανασκαφή, μικρής εμβέλειας και μικρού κόστους μπορεί να δείξει το σωστό ή το λάθος. Τόλμη θέλει. Και ποιος ξέρει, μπορεί αυτό το τόλμημα να είναι η εικαιρία της ζωή σου να χαραχθεί το όνομά σου για πάντα στην πόλη...

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Ο ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΤΗΝ ΘΗΒΑ. ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ. ΓΕΡΟΥΛΑΝΕ ΚΡΙΜΑ.... ΔΙΩΞΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙ.

Δυσαρεστημενος είπε...

Λεγεται οτι η κα Ανδρειωμενου εχει ριξει Μπετον στο ανοιγμα... Αν αληθευει τοτε ειμαστε για κλωτσιες.... Οτι και αν υπαρχει απο κατω.(Ειτε εχει δικιο η αδικο ο κ Σπυροπουλος) ΑΝ Αληθευει θα πρεπει να πει απο που πηρε Εντολη.Ενα επραξε αυτοβουλως τοτε επαξια τησ απονεμεται ο τιτλος του ΕΦΙΑΛΤΗ .