Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Αστυνομικό ρεπορτάζ


Απογευματινές ώρες της 02-12-2009, στη χ/θ 1 της Ε.Ο. Θηβών-Μουρικίου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 36 και 43 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Λιβαδειάς, διότι στην κατοχή τους ανευρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης (σε μορφή βράχων) συνολικού μικτού βάρους 80,7 γραμμαρίων. Ένας εκ των δραστών τυγχάνει έγκλειστος στις φυλακές Τρικάλων για κλοπές και Ναρκωτικά και την παρούσα χρονική στιγμή διένυε εξαήμερη τακτική άδεια. Δράστες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν ενώπιων του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.
 Πρώτες πρωινές ώρες της 03-12-2009, ανήλικη ημεδαπή, ηλικίας 16 ετών, κάτοικος Κόκκινου Βοιωτίας, ενημέρωσε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών ότι βραδινές ώρες της 02-12-2009, στο Κόκκινο Βοιωτίας, αγνώστων στοιχείων αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις, χρησιμοποιώντας σωματική βία κατάφερε να της αφαιρέσει ένα ρολόι χειρός και το κινητό της τηλέφωνο. Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανωτέρου δράστη στην ευρύτερη περιοχή.
 Αστυνομικοί της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε, κατά την διάρκεια ελέγχων, εντόπισαν στην χ/θ 88 της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λιβαδειάς μία σακούλα απορριμμάτων περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο χώρος τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και την 02-12-2009 περισυλλέγη καθόσον ο δράστης δεν εντοπίστηκε. Ζυγισθείσα η ναρκωτική ουσία ανευρέθη συνολικού μικτού βάρος 160 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.
 Πρώτες πρωινές ώρες της 01-12-2009, στη Λιβαδειά Βοιωτίας, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας ημεδαπού ηλικίας 34 ετών και αφαίρεσαν από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής το χρηματικό ποσό των 800 €. Στη συνέχεια προσπάθησαν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος χωρίς όμως αποτέλεσμα. Επίσης βραδινές ώρες της 01/02-12-2009, στη Λιβαδειά Βοιωτίας, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν μέσα από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ανωτέρω, ένα χαρτοφύλακα ο οποίος περιείχε προσωπικά έγγραφά καθώς και μία επιταγή αξίας 1.500 € Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: