Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Έγινε η πρώτη παρουσίαση του www.thiva.gr


Στα πλαίσια του συγχρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο «Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης πολιτών του Δήμου Θηβαίων» στο μέτρο 2.2 του Ε.Π «Κοινωνία της Πληροφορίας» 2000-2006, ο Δήμος Θηβαίων πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα.
Στην προγραμματισμένη ημερίδα που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι ανάδοχοι παρουσίασαν το έργο που αφορά την διαδικτυακή πύλη του Δήμου Θηβαίων www.thiva.gr.
Το πληροφοριακό σύστημα Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου μας, θα περιλαμβάνει, μιας και βρίσκεται στο στάδιο της ενημέρωσης του, υλοποίηση υπηρεσιών διοικητικής εξυπηρέτησης σε όλους τους βασικούς τομείς υπηρεσιών του Δήμου.
Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και πληροφόρηση των πολιτών αποτελεί δομικό στοιχείο μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νίκος Σβίγγος δήλωσε σχετικά: «Ο ψηφιακός Δήμος είναι γεγονός και χαρακτηρίζει πλέον τον Δήμο της Θήβας. Σήμερα παρουσιάσαμε με την εταιρία η οποία υλοποιεί ακόμη το πρόγραμμα την διαδικτυακή μας πύλη. Αυτή η παρουσίαση σηματοδοτεί και την συμμετοχή μας στην ηλεκτρονική εξυπηρέτηση και ενημέρωση του πολίτη. Θα ακολουθήσουν όμως και άλλες δράσεις που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία. Ενδεικτικά αναφέρω το Ευρυζωνικό Δίκτυο που θα παρέχει δωρεάν ασύρματο ίντερνετ για όλους τους χρήστες. Είναι η πρώτη παρουσίαση του έργου και θα ακολουθήσουν και άλλες με τους πολίτες, μαθητές, τους υπαλλήλους του Δήμου και κάθε ενδιαφερόμενο. Θέλω να πιστεύω ότι η σημερινή παρουσίαση ανοίγει τους ορίζοντες για την συμμετοχή μας στην ηλεκτρονική επικοινωνία με τους πολίτες».
Η συνέχεια εδω

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα φέτσες !!! σκορπόυν αισιοδοξία!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται αλλαγή και νέο αέρα ο Δ'ημος