Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Σύσκεψη φορέων με τον Δήμαρχο Νίκο Σβίγγο


Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Επαρχίας Θηβών - Εμπορικός Σύλλογος Θήβας - Παραδοσιακός Σύλλογος Βλάχικου Γάμου Θηβαίων

Στα γραφεία του Παραδοσιακού Συλλόγου Βλάχικου Γάμου Θηβαίων στις 20/1/2010 πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών, και του Συλλόγου Βλάχικου Γάμου με αντικείμενο το συντονισμό και την συνεργασία των τριών φορέων στην φετινή διοργάνωση του εθίμου του Βλάχικου Γάμου.
Η συνάντηση για συντονισμό των φορέων έγινε για πρώτη φορά, προέκυψε από την ανάγκη της καλύτερης διοργάνωσης του εθίμου, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων, και της προβολής της πόλης μας, μιας και το έθιμο είναι ο μοναδικός πόλος έλξης πολλών επισκεπτών από όλη την Ελλάδα.
Οι τρείς φορείς θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με τον Δήμαρχο Θηβαίων την Τετάρτη 27/1/2010 στις 10:00π.μ. στο Δημαρχείο, για να συζητηθούν τα θέματα και να υπάρξει μέριμνα από τη μεριά του Δήμου για την επίλυση των προβλημάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.
Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 9:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών με θέματα:
Συνάντηση με το Προεδρείο Αστυνομικών του νομού Βοιωτίας με θέμα
-την στελέχωση του αστυνομικού τμήματος στη Θήβα.
-Ανακοινώσεις Προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: