Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Αντιδήμαρχος Λεβαδέων αναλαμβάνει ο Στ. Καλογήρου


Με απόφαση του Δημάρχου Λιβαδειάς κ. Δημήτρη Τσιφή, αναλαμβάνει για το 2010 καθήκοντα Αντιδημάρχου, ο κ. Στέλιος Καλογήρου, αντικαθιστώντας τον μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Σωτηρόπουλο, ενώ παραμένουν στη θέση τους οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αυγέρης, Τόλιας και Σκαλτσάς.
Οι αρμοδιότητες του κ. Καλογήρου συνίστανται στα εξής:
1. Α) Στο Προσωπικό
Β) Στην Κοινωνική Πολιτική
Γ) Στη Δημοτική Αστυνομία
Δ) Στη Δημόσια Υγεία
Ε) Στις Διοικητικές Υπηρεσίες
2.Την τέλεση των πολιτικών Γάμων .
3. Να αναπληρώνει πλήρως το Δήμαρχο σε περιπτώσεις απουσίας
ή κωλύματος
4. Την υπογραφή παντός εγγράφου που έχει σχέση με τις προαναφερόμενες στον Αντιδήμαρχο αρμοδιότητες.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λιβαδειάς κ. Δημήτρης Τσιφής αφού ευχαρίστησε τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Σωτηρόπουλο για το δημιουργικό έργο του και την επιτυχημένη συνεργασία που είχαν στους 12 μήνες της θητείας του, ευχήθηκε στον κ. Καλογήρου καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
Ο κ. Τσιφής τόνισε μεταξύ άλλων: Στον αγώνα αυτόν οι θέσεις ευθύνης στην Διοίκηση του Δήμου εναλλάσσονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε όλοι να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια, όλοι να δοκιμάζονται, όλοι να έχουν την ευκαιρία της προσφοράς, όλοι να έχουν ίσες ευκαιρίες. Στόχος όλων μας, είναι να προαχθεί το κοινό συμφέρον.
Είμαι σίγουρος, πως η Δημοτική Αρχή θα καταφέρει με τη βοήθεια όλου του ανθρώπινου δυναμικού της, αιρετών, διοικητικών και τεχνικών στελεχών, να ολοκληρώσει το έργο που έχει υποσχεθεί στους πολίτες της Λιβαδειάς. Στον αγώνα αυτόν, η προσπάθεια είναι κοινή.
ΘΗΒΑ
Αλλαγές αλλά όχι σημαντικές αναμένεται να κάνει και ο Δήμαρχος Θηβαίων Νίκος Σβίγγος. Σύμφωνα με πληροφορίες τον Γιώργο Κατσέλη θα αντικαταστήσει η Ελένη Πέτικα.
Ωστόσο οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν πολύ σύντομα και επίσημα απο τον ίδιο τον Δήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: