Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ερώτηση Γιαννάκη σχετικά με το ΚΕΝΑΚ και τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές


Ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων , Βουλευτής Βοιωτίας, Μιχάλης Γιαννάκης, κατέθεσε ερώτηση σχετικά με το Σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τον «Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων» και το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τους «Ενεργειακούς Επιθεωρητές κτιρίων, λεβήτων & εγκαταστάσεων θέρμανσης και εγκαταστάσεων κλιματισμού» που προωθεί η Κυβέρνηση.
Η συνέχεια εδω

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο; Αν ναι, να προσλάβει ψυχίατρο ο κ. Πετσάλνικος!
Από το http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=99796&cid=7
.

Θέλει γιατρό η βουλευτίνα
Τους έκλεισε την πόρτα του ιατρείου στα μούτρα η βουλευτίνα, και όπου φύγει-φύγει.
Η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ αισθάνθηκε αδιαθεσία και γι’ αυτό θέλησε να επισκεφθεί το γιατρό της Βουλής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Βασιλική Τσόνογλου – Βυλλιώτη «εισέβαλε» στον χώρο, όχι με αέρα ασθενούς, αλλά… χιλίων καρδιναλίων, και φέρεται να απαίτησε κιόλας να την εξετάσει εδώ και τώρα ο γιατρός.
«Σε δύο λεπτά τελειώνω και θα σας δω», απάντησε ο γιατρός, ο οποίος εκείνη τη στιγμή εξέταζε έναν υπάλληλο.
Τι ήθελε και τό ’λεγε; Γύρισαν τα μάτια της βουλευτίνας, που με οργή κατευθύνθηκε στην έξοδο, πέφτοντας πάνω σε έναν άλλο που ήθελε να μπει στο ιατρείο.
«Το κτήριο παραλίγο να γκρεμίσει με τη φούρια της», είπε ο άνθρωπος που είδε στην έξοδο την κυρία Βυλλιώτη.
Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις Σάββατο, Ιανουάριος 30, 2010 0 σχόλια

30 Ιανουαρίου 2010 12:20 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΛΕΞ ,ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΛΙΩΝ (ΠΧ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ)....Α ΡΕ ΛΑΕ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο άρια. συνέχισε έτσι και εσύ και ο "φίλος" του λαού (και δικός σου) ο Μάκης. Άραγε γιατί δεν έγραψε η ζούγκλα για τον μισθό σου απο την ΕΡΤ;