Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Τι είπε η Άρια Αγάτσα στην Χαλκίδα


Κεντρική ομιλήτρια στη Χαλκίδα για τις 100 μέρες της διακυβέρνησης απο το ΠΑΣΟΚ ήταν την Παρασκευή , η βουλευτής Βοιωτίας Αρια Αγάτσα.
Η κυρία Αγάτσα στην ομιλία της αναφέρθηκε αρχικά στο κράτος κακοδιαχείρησης ,σπατάλης και πελατειακής λογικής που παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ απο την κυβέρνηση της Ν.Δ, τονίζοντας χαρακτηριστικά παραδείγματα όπως
*"Στα Ασφαλιστικά Ταμεία απο 850 εκατ.ευρώ το 2008, το 2009 χρειαστήκαμε 2,47 δις ευρώ έκτακτης κρατικής επιχορήγησης για συνταξεις Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου και δωρο εορτών..."
*"Στον τομέα των υποδομών η Ν.Δ άφησε πίσω της χρέη και δάνεια ύψους 4,5 δις ευρώ απο δημοπρατήσεις και κατασκευές έργων..."
*"Ο αριθμός των αποσπασμένων εκπαιδευτικών έχει φτάσει τους 18.000..."
*"Μόνο στο Υπουργείο Οικονομικών δόθηκαν 8 εκατομμ. ευρώ σε επιτροπές για 150-160 αποφάσεις απο το 2005 εως το Σεπτέμβριο τού 2009!"
*"Συνεργάτες Υπουργού της προηγούμενης κυβέρνησης έφτασαν να μοιράζονται πάνω απο 80 κινητά τηλέφωνα..." .
Η βουλευτής Βοιωτίας στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες τού ΠΑΣΟΚ στις πρώτες 100 μέρες τονίζοντας.....
Η συνέχεια εδω

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ βουλευτές στην ΕΡΤ.

ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ Η βουλευτής Βοιωτίας και αθλητικογράφος πληρώνεται και από την ΕΡΤ παρότι την βλέπει μόνο από την κερκίδα της βουλής. -Real news-

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία Αγάτσα ετοίμαζε ραδιοφωνική εκπομπή που θα έβγαινε 3-4 καθε σάββατο, μετατιθέμενη στο ραδιοφωνο 105,8 και ζητώντας η ίδια να αμοίβεται με τον κατώτατο μισθό της συλλογικής σύμβασης.Ζήτησε πάγωμα της μισθοδοσίας αμέσως μετά τα οικονομικά μετρα Γερουλάνου για την ΕΡΤ και δεν αμοίβεται πλεόν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΛΟΓΕΙ Η ΙΔΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΜΙΣΘΗ.

ΒΟΙΩΤΟΣ είπε...

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟΘΕΣΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ?