Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ: Συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των αγροτών


Το Εργατικό Κέντρο Θήβας εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον αγώνα και στα αιτήματα των αγροτών, που διεκδικούν την ενίσχυση και υποστήριξη της παραγωγής και του εισοδήματός τους.
Η αγροτική παραγωγή και οι τιμές των αγροτικών προϊόντων αντί να αυξηθούν, μειώνονται.
Ενώ τα εφόδια και οι προμήθειες βρίσκονται στα ύψη και διογκώνουν θεαματικά το κόστος παραγωγής.
Το πάρτυ των μεσαζόντων και των μεταπρατών συνεχίζεται ανενόχλητο, έτσι ώστε οι αγρότες παραγωγοί να πουλούν φθηνά και οι εργαζόμενοι καταναλωτές να αγοράζουν ακριβά.
Η κυβέρνηση πρέπει να συζητήσει με τα αρμόδια όργανα των αγροτών για τα αιτήματα που τους απασχολούν εδώ και πολλά χρόνια προς επίλυση για την επιβίωση αυτών και των οικογενειών τους.
Η εργατική τάξη συμπαραστέκεται και θα εντείνει τον αγώνα μαζί με τους αγρότες μας για την ανατροπή των αντεργατικών και αντιαγροτικών πολιτικών που υποβαθμίζουν συνολικά την ανθρώπινη και αξιοπρεπή επιβίωσή τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re takouli arketa exeis prodosei tous ergazomenous, den pas spiti sou na doume pios tha einai o epomenos epagkelmatias ergatosotiras.

Ανώνυμος είπε...

μαλλον θα ειναι ο αχμετ βιαστεν

Ανώνυμος είπε...

Για μένα τον εργάτη γιατί δεν παίρνει θέση το εργ. κέντρο; ή μήπως ανήκει και στην κατηγορία των αγροτών και γι΄αυτό στηρίζει αυτόν τον αγώνα;