Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντιπτέρισης κάτω των 11 ετών


Την Κυριακή 7-2-10 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Θήβας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης (badminton) Νοτίου ομίλου κάτω των 11 ετών u-11.
Η συμμετοχή των σωματείων και των αθλητών ήταν αρκετά μεγάλη και η διοργάνωση από την ΕΟΦΣΑ, τον ΦΕΟΘ και τον ΔΑΟΘ .
Οι αγώνες άρχισαν στις 10 το πρωί με 4 ομίλους στα αγόρια και 7 ομίλους στα κορίτσια . Οι δυο πρώτοι αθλητές κάθε ομίλου προκρίθηκαν και έπαιξαν μεταξύ τους νοκ αουτ παιχνίδια.
Ο ΦΕΟ Θήβας συμμετείχε με τους ακόλουθους αθλητές.
Μπουλίο Μιχαήλ-Μάριο , Τσιώλη Γιώργο ,Τσέλλο Αρίστο, Δέδε Σταμάτη και τις αθλήτριες: Τσέλλου Ευτυχία , Τσιώλη Αναστασία, Κρουστάλλη Δήμητρα, Ξενάκη Κάτια και Κυριτσοπούλου Μαγδαληνή .
Την μεγαλύτερη επιτυχία στον ΦΕΟΘ έφερε ο αθλητής ΜΠΟΥΛΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ-ΜΑΡΙΟΣ που κατέκτησε την πρώτη θέση και έφερε το πρώτο κύπελλο πανελλήνιου πρωταθλήματος στον σύλλογο. Στον τελικό που ήταν ένας πολύ καλός αγώνας κέρδισε τον αθλητή του Λαυρίου Παπαδόπουλο Παναγιώτη 2-1 game.
Η δεύτερη μεγάλη επιτυχία ήρθε από την αθλήτρια ΤΣΕΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ που κατέκτησε την τρίτη θέση δίνοντας πολύ δυνατούς αγώνες και χάνοντας τον ημιτελικό από την περσινή πρωταθλήτρια του πύργου Ηλείας που είχε κατακτήσει το χρυσό στο πανελλήνιο. Πολύ καλή παρουσία έκανε και η αθλήτρια ΤΣΙΩΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ που ήρθε πρώτη στον όμιλο της άλλα δεν κατάφερε να προκριθεί στην τετράδα.
Ο αθλητής ΤΣΙΩΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ αν και μικρότερος κατά δυο χρόνια έδωσε πολύ δυνατούς αγώνες και πολλές υποσχέσεις για μεγάλες διακρίσεις στο μέλλον .
Επίσης πολύ καλή παρουσία είχε και η αθλήτρια ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ και τα άλλα παιδιά του ΦΕΟΘ που ανάλογα με το χρονικό διάστημα που ασχολούνται με το badminton έδειξαν μεγάλη αγωνιστικότητα και πολλές ελπίδες για το μέλλον του συλλόγου.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδία και στον προπονητή του συλλόγου Κο Ζαχόπουλο Χαράλαμπο αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι και το κύπελλο στα κορίτσια ήρθε και αυτό στη Βοιωτία από την αθλήτρια της Αναγέννησης Λιβαδειάς ΜΠΑΡΤΖΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΑ .
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΕΟΘ ΡΟΥΛΑ ΓΚΙΖΙΛΗ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ποιός θέλει γιατρό είναι οφθαλμοφανές.