Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Παρατηρητήριο Περιβάλλοντος ή «Πράσινο Παρατηρητήριο» έχει ανάγκη η Βοιωτία...


H βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άρια Αγάτσα μιλά στο Press-gr

Συνέντευξη στον Νεοκλή Θεοδωρόπουλο

Η βουλευτής Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ Αριάδνη (Άρια) Αγάτσα, απαντώντας σε ερωτήσεις του «Press-gr» αναφορικά με τα περιβαλλοντικά προβλήματα του Νομού της, δίνει μια νέα διάσταση στην κυβερνητική πολιτική της «πράσινης ανάπτυξης».
Ερώτηση: Γιατί ως νέα βουλευτής επιλέξατε να εργαστείτε σε έναν «δύσκολο» κοινοβουλευτικό τομέα, όπως την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος της ελληνικής Βουλής;
Απάντηση: Εκτιμώ ότι το περιβαλλοντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νομός Βοιωτίας είναι κρίσιμο. Συνεπώς, οφείλω να προσφέρω απαντήσεις και λύσεις στους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και να μην επιλέγω την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα με βαθμούς δυσκολίας.
Ερώτηση: Ποιες είναι οι αρμοδιότητες της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής;
Απάντηση: Αυτή η Επιτροπή παρακολουθεί και αξιολογεί την κατάσταση του περιβάλλοντος της χώρας, συμβάλλει στη λήψη αποφάσεων και στη χάραξη της εθνικής στρατηγικής για την προστασία του περιβάλλοντος. Στις αρμοδιότητές της συμπεριλαμβάνονται τα ζητήματα της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, η Διαχείριση Φυσικού Περιβάλλοντος, η προστασία Βιοποικιλότητας, τα προβλήματα Ρύπανσης, οι Υδάτινοι Πόροι, η περιβαλλοντική Προστασία Αρχαιολογικών περιοχών, ο Ανασχεδιασμός Πόλεων κ.α.π.
Περισσότερα εδω

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άρια σε ψάχνει ο Μάκης. Μου είπε ότι θέλει να σου κάνει συνέντευξη για τα stage, για τους μισθούς απο την ΕΡΤ και την Γ.Γ Αθλητισμού.
Α, επίσης θέλει να σε ρωτήσει τι έκανες στον Δήμο όταν ο αείμνηστος Κοφίνης σε είχε διορίσει στο γραφείο τύπου

Ανώνυμος είπε...

Ναι έδωσε συνέντευξη η άρια στο press gr και χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι! Δεν την ρώτησε όμως για την ΕΡΤ και για τα stage.....
Τι κάνατε κ. Αγάτσα με τα λεφτά του φορολογούμενου Έλληνα;Καλά θα κάνετε να σωπάσετε πριν γίνετε ακόμη περισσότερο ρόμπα και ξεφτίλα.
Θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Μπορείτε να ηρεμήστε για το καλό τού ΠΑΣΟΚ? Η μια με την ΕΡΤ και τα λεφτα τού λαού κι άλλη με τις βιομηχανίες του Ασωπού που τις υπερασπιζόταν και κατέστρεφαν τη Βοιωτία... Αμάν πια....Ηρεμειστε

Ανώνυμος είπε...

Η άλλη ήταν δικηγόρος και έκανε την δουλειά της. Αυτή έπαιρνε τα φράγκα και έκανε το κορόιδο. Υπάρχει διαφορά

Ανώνυμος είπε...

Σάς αρέσουν τα ίδια και τα ίδια ε...Βουλιάξτε ...Επι τού προκειμένου κι η΄άλλη πολλα χρόνια επαγγελματίας ήταν ....το πρωι έκανε δελτία, την έβλεπαν όλοι και το απόγευμα ερχόταν στη Βοιωτία.Χρόνια τώρα ...Απ τη δουλειά της -και μόνο- μεγάλωνε το παιδί της.Και η πολιτική εκμετάλευση έχει τα οριά της.

Ανώνυμος είπε...

απο ποια δουλειά της ρε. απο ποια παια ολες; τελικα θα μας απαντησει αν επεστρεψε τα χρήματα που επαιρνε με τριπλομισθια απο ΕΡΤ, ΝΟΜΑΡΧΙΑ,ΟΠΑΠ και εαν οχι ποτε θα τα επιστρέψει;
να μας αναφερει τα παραστατικα της επιστροφης των ευρωπουλων το λαμογιο.
ειναι πεθαμενη ρε το εχετε χωνεψει η οχι
οτι και να κανει ο λαος δεν ξεχνα τα στειτσ και τα λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

Μπορω να συγχωρησω οτιδηποτε αλλα το καλεσμα στην αλλοδαπη απο το καναλι του al gazira ειναι εγκληματικο.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΙΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΑΠΟ ΤΗ ΕΡΤ! ΜΠΡΑΒΟ ....