Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Στην συνεδρίαση του ΚΤΕ Προστασίας του Πολίτη, η Β. Τσόνογλου

Με την ιδιότητα της Αναπληρώτριας Εισηγήτριας συμμετείχε στην συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Προστασίας του Πολίτη η Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη.
Στην συνεδρίαση, στην οποία παρευρέθηκε ο Υπουργός κ.Μιχάλης Χρυσοχοίδης σχεδιάστηκε η αντιεγκληματική πολιτική και τα ζητήματα λαθρομετανάστευσης.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό η νέα αντεγκληματική πολιτική, αποτελεί τον πρώτο από τους πέντε βασικούς πυλώνες του νέου μοντέλου ασφάλειας στην χώρα με την πολιτική πυρασφάλειας, την πολιτική προστασία , την πολιτική πληροφοριών και την πολιτική για την ασφάλεια στην Θάλασσα, να ακολουθούν.
Σε δηλώσεις της η αναπληρώτρια εισηγήτρια του ΚΤΕ Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη είπε χαρακτηριστικά:
«Με το πρόγραμμα αντεγκληματικής πολιτικής της περιόδου 2010-2014 υλοποιούμε την βούληση της κυβέρνησης για μηδενική ανοχή στην ανομία και στο εγκληματικό φαινόμενο. Στόχος μας είναι η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού με βάση τις πραγματικές ανάγκες αστυνόμευσης της κάθε περιοχής ξεχωριστά και κυρίως η τόνωση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών».
Η συνέχεια εδω

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο; Αν ναι, να προσλάβει ψυχίατρο ο κ. Πετσάλνικος!
Από το http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=99796&cid=7
.

Θέλει γιατρό η βουλευτίνα
Τους έκλεισε την πόρτα του ιατρείου στα μούτρα η βουλευτίνα, και όπου φύγει-φύγει.
Η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ αισθάνθηκε αδιαθεσία και γι’ αυτό θέλησε να επισκεφθεί το γιατρό της Βουλής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Βασιλική Τσόνογλου – Βυλλιώτη «εισέβαλε» στον χώρο, όχι με αέρα ασθενούς, αλλά… χιλίων καρδιναλίων, και φέρεται να απαίτησε κιόλας να την εξετάσει εδώ και τώρα ο γιατρός.
«Σε δύο λεπτά τελειώνω και θα σας δω», απάντησε ο γιατρός, ο οποίος εκείνη τη στιγμή εξέταζε έναν υπάλληλο.
Τι ήθελε και τό ’λεγε; Γύρισαν τα μάτια της βουλευτίνας, που με οργή κατευθύνθηκε στην έξοδο, πέφτοντας πάνω σε έναν άλλο που ήθελε να μπει στο ιατρείο.
«Το κτήριο παραλίγο να γκρεμίσει με τη φούρια της», είπε ο άνθρωπος που είδε στην έξοδο την κυρία Βυλλιώτη.
Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις Σάββατο, Ιανουάριος 30, 2010

Ανώνυμος είπε...

Tsonogloy me to pou mpikes ki esi stis sektes tou anthelinismou arxises na tin psonizis. prosexe omos giati h eksousia pou sou dini o diavolos den isxiei ston kosmo tou xristou. metanoise.

Nemesi είπε...

Έλεος ρε παιδιά!
Είναι σαν να λέμε ότι συνεδρίασε η επιτροπή της τοπικής οργάνωσης Θίσβης… Το ΚΤΕ είναι ανοικτή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη βουλή και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι είδηση και τα μπλογκς πρέπει να διαφυλάξουν λίγο το όποιο κύρος τους. Και κάποιος από το ΠΑΣΑΟΚ ας ενημερώσει την κυρία βουλευτή να μην εξευτελίζεται…

Ανώνυμος είπε...

Ε για να προβληθεί η Βασούλα και δελτίο για την τσάντα που ...ψώνισε μπορέι να βγάλει....λουί η πάρντα

Ανώνυμος είπε...

spirit η ανωνυμε ή panos

το spirit ειναι απο αλλο blog που μας το παίζεις τάχα αδιάφορος, θα στο πω ξανά, τζαμπα κουραζεσαι, ο λαός γνωρίζει ποιοί βουλευτές είναι για δουλειά και ποιοί για τα πανηγύρια.
το πρόβλημά σου είναι οτι το γνωρίζουν και εκεί κάτω στο ΠΑΣΟΚ.

ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΊΑ ΠΆΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΟΣΤΑ-ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ.