Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Η άποψη εμπόρων για τον πεζόδρομο


Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου παρευρέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 1/2/2010 όπου συζητήθηκε η παραλαβή της μελέτης για τον πεζόδρομο.
Κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας παρουσίασε τους προβληματισμούς αλλά και τις ενστάσεις που διατηρούν οι έμποροι, σχετικά με την τοποθέτηση DECK με τραπεζοκαθίσματα, μπροστά από εμπορικές επιχειρήσεις.
Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου πιστεύει στην καλή διάθεση του Δημάρχου κ. Σβίγγου όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου, ώστε να βρεθεί λύση χωρίς να ζημιωθούν οι εμπορικές επιχειρήσεις.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σε ολους τους αρμοδιους που καταντησαν την πολη να ειναι εναμισης δρομος

ΔΗΜΗΤΡΑ είπε...

Οι δημαρχοι ξερουη τι κανουν... ξυλωμα απο την αρχη...

Ανώνυμος είπε...

META AΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ 8Α ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΣΒΙΓΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, προψώρα κάνε κάτι στην πόλη. Έχεις δώσεί καλά στοιχεία. Εντάξει, λάθη πάντα γίνονται. Όμως να τα διορθώνουμε. Περιμένουμε έργα. Φτιάξε τον πεζόδρομο για να συνδεθεί για μια ακόμη φορά αυτό το έργο με το όνομα σου. Έργα έγιναν στα χωριά αλλά θέλουμε και στη Θήβα και κυρίως στο κέντρο που είναι σε κακά χάλια