Δηλώσεις του Προέδρου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ Β. Σεβαστή και του Επιτίμου Προέδρου Γ. Κατσιμπάρδη
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizGNYkyf2JALMTNZkOAXblOoU4A4734BY4HVzXhOb3itZ5Ahi8nJx_7cqYlb_W5Y_jkbaDmEa2mSaWVxDmduIClx9mMPp1Av6DgmzT98k8hyV2X-zwwxF_2G7N2ZuSrVyZfwIoeQ-ZCGFs/s400/%CF%83%CF%87.JPG)
• Όπως γνωρίζετε στις 3,4 και 5 Μαΐου το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, οργανώνει στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου ¨Ευάγγελος Δεπάστας¨ την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Γυμνασίων – Λυκείων. Η επιλογή δεν είναι τυχαία. Συναρτάται με το γεγονός ότι πριν από λίγους μήνες (και συγκεκριμένα στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου του 2009) ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ, σε συνεργασία με το Δήμο Σχηματαρίου, διοργάνωσε στο παραπάνω Στάδιο, με εξαιρετική επιτυχία, τους 40ους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου Ε-Ν.
• Μετά τους αγώνες αυτούς να συνυπολογίσετε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων Ανδρών, Γυναικών και Νέων, που θα τελέσουμε στο Σχηματάρι στις 29 και 30 Μαΐου. Ήδη έχει σταλεί στα Σωματεία η σχετική εγκύκλιος.
Η συνέχεια εδω
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου