Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στην Αλίαρτο!


Στα πλαίσια διενεργηθείσας προανάκρισης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς σχετικά με ανθρωποκτονία αλλοδαπού πολίτη Πακιστάν ηλικίας 31 ετών που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες της 11-04-2010 στη θέση Μούλκι του Δήμου Αλιάρτου Βοιωτίας, συνελήφθησαν εντός ορίων του αυτοφώρου τρεις (3) αλλοδαποί πολίτες Πακιστάν ηλίας 29, 35 και 30 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Αλιάρτου Βοιωτίας, ενώ αναζητείται και τέταρτος ομοεθνής τους ηλικίας 18 ετών κάτοικος ομοίως.
Ειδικότερα ανωτέρω δράστες, αφού συναποφάσισαν την τέλεση της ανθρωποκτονίας και κατάρτισαν προς το σκοπό αυτό σχέδιο συγκάλυψης της πράξης τους, την 02.00 ώρα της 11-04-2010 μετέβησαν στο κοντέινερ όπου διέμενε ο παθών, μαζί με τον 35 δράστη και έτερο ομοεθνή τους ηλικίας 33 ετών.
Αφιχθέντες στον τόπο του εγκλήματος, ο 35χρονός δράστης χτυπώντας διακριτικά την πόρτα του οικήματος, κάλεσε τον 33χρονο συγκάτοικο του παθόντα να εξέλθει και απειλώντας τον με επικείμενο κίνδυνο της ζωής του, τον απομάκρυνε από το σημείο του εγκλήματος. Στη συνέχεια οι δράστες εισήλθαν εντός του κοντέινερ και κατάφεραν στον θανόντα, κατά την ώρα της κατάκλισης του, χτυπήματα στο κεφάλι και στο λαιμό με τσεκούρι και ξύλινο στυλιάρι που έφεραν μαζί τους. Στην προσπάθεια τους δε να συγκαλύψουν τυχόν αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος τους, προκάλεσαν φωτιά στο οίκημα με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί μερικώς το σώμα του θανόντα.
Ως κίνητρο της ανθρωποκτονίας εκτιμάται ότι είναι οι προσωπικές μικροδιαφορές που είχε ο 35χρονος δράστης με το θύμα, που διέμεναν στον ίδιο χώρο.
Δράστες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς και παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kanoyn tetoia oi pakistanoi?