Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Μεγάλο το ενδιαφέρον της Κίνας για τα κρασιά και το λάδι της Βοιωτίας


«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τριήμερη επίσκεψη του κ. Lou Daming, Προέδρου των Κινέζων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, στην Βοιωτία από τις 13 έως τις 15 Απριλίου 2010. Συνεχίζουμε μεθοδικά την ανάπτυξη των συνεργασιών των επιχειρήσεων της Βοιωτίας με επιχειρήσεις της Κίνας. Θα υποστηρίζουμε συνεχώς την ανάπτυξη σε βάθος της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Βοιωτίας. Οι επισκέψεις κινέζικων αντιπροσωπειών θα είναι συνεχείς, ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό, την ανάπτυξη ισχυρών επιχειρηματικών συνεργασιών, οι κοινές δράσεις προχωρούν ολοταχώς» δήλωσε ο Νομάρχης Βοιωτίας κ Κλέαρχος Περγαντάς.
Ο κ. Lou Daming ως επίσημος προσκεκλημένος της Νομαρχίας Βοιωτίας και της Αναπτυξιακής της Εταιρείας ΒΑΕΠΑΕ , έρχεται σε συνέχεια της υπογραφής του Μνημονίου Οικονομικής Συνεργασίας που υπογράφηκε στις 18 Νοεμβρίου 2009 στην πρωτεύουσα Nanchang της Περιφέρειας Jiangxi στην Κίνα και επισκέφτηκε τον νομό μας από τις 13 έως τις 15 Απριλίου 2010, με σκοπό να διερευνήσει τις δυνατότητες ανάπτυξης οικονομικής συνεργασίας με επιχειρήσεις του οίνου και ελαιολάδου του νομού Βοιωτίας.
Για να ενισχυθούν οι φιλικές σχέσεις και η συνεργασία ανάμεσα στο νομό Βοιωτίας και την περιφέρεια Jiangxi, οι δύο πλευρές υποστηρίζουν με θέρμη την ανάπτυξη μιας κοινής επιχειρηματικής δράσης με προτεραιότητα αρχικά τους τομείς του οίνου και ελαιολάδου.Τις τρείς ημέρες παραμονής του στην Βοιωτία ο κ. Lou Daming επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις οίνου (1). ΙΝΟ ΑΕ, (2). Θηβαϊκή Γή – Πάνος Κατρισιώσης (3). Κτήματα Χατζημιχάλη, (4). Οινοποιείο Ζαχαρία και από τον τομέα του ελαιολάδου, (5) την Μονή Οσίου Λουκά στο Στείρι Βοιωτίας , για να γνωρίσει το βιολογικό ελαιόλαδο που παράγει η Μονή και (6) την βιομηχανία Μινέρβα ΑΕ στο Σχηματάρι.
Κατά την επίσκεψη στην επιχείρηση.....
Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: