Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Έφοδος αστυνομικών δυνάμεων σε καταυλισμό τσιγγάνων και Συνοικισμό!


2 μεγάλες επιχειρήσεις της Αστυνομίας βρίσκονται, απο τις απογευματινές ώρες, σε εξέλιξη στη Θήβα. Συγκεκριμένα ισχυρή ομάδα πάνοπλων αστυνομικών εισέβαλλε στον καταυλισμό των τσιγάννων προκειμένου να ελεγχθούν άτομα ύποπτα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών αλλά και για άλλα σοβαρά αδικήματα.
Στον καταυλισμό βρίσκονται περισσότεροι απο 100 αστυνομικοί ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν γίνει αρκετές συλλήψεις.
Η άλλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, που βρίσκεται και αυτή σε εξέλιξη, γίνεται στον Συνοικισμό όπου ελέγχονται σπίτια λαθρομεταναστών, και απο διμοιρίες των ΜΑΤ. Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία για τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων θα δοθούν με επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πάντως θα πρέπει να πούμε ένα "ευχαριστώ" στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Γρηγόρη Τασούλα ο οποίος δύο μόλις ημέρες μετά τη συνάντηση του με τον Δήμαρχο, τους φορείς, τους κατοίκους του Πυριού και τις Βουλευτίνες Β. Τσόνογλου και Ά. Αγάτσα έδωσε την εντολή που όλοι περιμέναμε: "Να ελεγχθούν και να συλληφθούν όσοι μοιράζουν ανεξέλεγκτα ναρκωτικά, κυρίως".

Με την ίδια ικανοποίηση θα δεχθούμε και την υλοποίηση των δεσμεύσεων του κ. Τασούλα για αύξηση της αστυνομικής δύναμης στον Νομό και την δημιουργία της ομάδας "ΔΙΑΣ"!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλο πρόσωπο πρεπει να ευχαριστησει τον Γ Γραμματέα. Αυτό που ενήργησε και ένα οχι δυο.

Ανώνυμος είπε...

Ωραια, τωρα μετα απο ολλα αυτα, να ξαναβγει η ασφαλεια της Θηβας στην εθνικη οδο, και στο 90,για να πιασει με ναρκωτικα περαστικους, και να αφεισει τους εμπορους να αλλωνιζουν...