Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

«Ζιζανιολογικά προβλήματα στις καλλιέργειες»


Ημερίδα στο συνεδριακό της Κρύας απο τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα «Ζιζανιολογικά προβλήματα στις Καλλιέργειες και Ολοκληρωμένη Διαχείριση» στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας στην Λιβαδειά.
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αγροτών, γεωπόνων, ιδιοκτητών καταστημάτων γεωργικών εφοδίων και επιστημόνων περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Απριλίου 2010 η ημερίδα που διοργάνωσε η Ελληνική Ζιζανιολογική Εταιρεία, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Γεωπόνων Ευβοίας – Βοιωτίας και η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΑΣΕ ΑΑΕ στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας Λιβαδειάς με θέμα: «Ζιζανιολογικά προβλήματα στις καλλιέργειες και Ολοκληρωμένη Διαχείριση».
Στην εκδήλωση που συμμετείχαν περί τα 120 άτομα από όλες τις περιοχές της Στ. Ελλάδας χαιρέτισαν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων οι κ.κ. Γ. Ζιώγας (αντινομάρχης), Νταβαλούμης (αντιπρόεδρος ΕΑΣ Λιβαδειάς), ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρείας κος Πέτρος Λόλης. ενώ χαιρετιστήρια μηνύματα έστειλαν η κα Άρια Αγάτσα (βουλευτής ΠΑΣΟΚ), και Παπαγγελής Νικόλαος (Δήμαρχος Χαιρώνειας, πρόεδρος ΤΕΔΚ και αντιπρόεδρος της εταιρείας ΟΑΣΕ)
Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: