Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Μήνυμα του Δημ. Τσιφή για τον Καλλικράτη


Μετά και τη δημοσίευση (Έθνος της Κυριακής 18-4-2010) του νέου Αυτοδιοικητικού χάρτη για τη Βοιωτία και συγκεκριμένα για το νέο διευρυμένο Δήμο Λιβαδειάς που έχει πλέον «κλειδώσει» με τη συνένωση των Δήμων: Κορώνειας, Διστόμου, Δαύλειας, Αράχοβας και των Κοινοτήτων: Αντίκυρας και Κυριακίου, εκφράζω εκ μέρους όλων των πολιτών του Δήμου Λιβαδειάς, όλων των Δημοτικών παρατάξεων και όλων των φορέων, την πλήρη ικανοποίησή μας, προς τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.
Η παρουσίαση του χωροταξικού, είναι η αναμενόμενη για το νέο διευρυμένο Δήμο Λιβαδειάς και σηματοδοτεί μια νέα αρχή, αφού η εξέλιξη αυτή δεν οδηγεί σε προσωρινές λύσεις ή συμβιβαστικές διευθετήσεις, αλλά αποτελεί το καταλληλότερο όχημα για καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, για εξοικονόμηση πόρων και για ουσιαστική ανάπτυξη σε όλη τη Βοιωτία.
Το τετελεσμένο αυτό γεγονός, βάζει οριστικά τέλος στις μικροπολιτικές στρατηγικές, όλων αυτών που είχαν επιφυλάξει για τη Λιβαδειά τον ρόλο του «ραγιά» και που επιθυμούσαν διακαώς να «μετεγγράψουν» προστατευόμενούς τους στο Δήμο, ως αντάλλαγμα υπόγειων διαδρομών που πρόσφατα είχαμε καταγγείλει. Αποτελεί, ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς, που προσπάθησαν να απαξιώσουν με τις πρακτικές τους την θέση της Λιβαδειάς.
Αυτή την ιστορική στιγμή για το νέο διευρυμένο Δήμο Λιβαδειάς, είναι ώρα να αποδείξουμε, ότι βάζουμε στην άκρη μικροπολιτικές λογικές.
Η συνέχεια εδω

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εαν ισχύσει το δημοσίευμα του Εθνους θα προκύψουν οι παρακάτω Δήμοι:
ΘΗΒΑ 51120
ΛΙΒΑΔΕΙΑ 42466
ΑΛΙΑΡΤΟΣ 21289
ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 16180
Τσιφή δεσμεύτηκες δεν θα διεκδικήσεις τίποτα παραπάνω.
Λιβαδίτες με τις υγιές σας.