Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Διήμερο στο Πήλιο με το Αρμονία tours!!!!


Σάββατο 01/05/2010: Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00 π.μ.. Θα περάσουμε από Καμένα Βούρλα και με στάση καθ’ οδόν, περνώντας από Στυλίδα-Καραβόμυλο θα φτάσουμε στο Βόλο,όπου θα σταθμεύσουμε για λίγο. Ο μαγευτικός γύρος του Πηλίου θα αρχίσει με πρώτη επίσκεψη στη Βυζίτσα, ένα χωριό-ησυχαστήριο και συνεχίζοντας στο δρόμο μας για την Τσαγκαράδα θα συναντήσουμε τις Μηλιές, πατρίδα του δάσκαλου του Γένους Άνθιμου Γαζή.
Μετά θα κατευθυνθούμε προς Κισσό και θα επισκεφτούμε την Αγία Μαρίνα, εκκλησία του 18ου αιώνα και θα γευματίσουμε στα καταπληκτικά ταβερνάκια με τις παραδοσιακές γεύσεις.
Φτάνοντας στην Τσαγκαράδα θα μαγευτούμε από την φυσική της ομορφιά: με πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, γραφικούς φράχτες και ρυάκια να αγναντέψει από ψηλά το Αιγαίο. Εκεί θα διανυκτερεύσουμε.
Κυριακή 02/05/2010: Αφού πάρουμε πρωινό, θα επισκεφτούμε την Αγία Παρασκευή στην Τσαγκαράδα, με τον πελώριο πλάτανο στην πλατεία (με ηλικία πάνω 800 χρόνια). Μετά θα κατευθυνθούμε στον ΑΓΙΑΝΝΗ όπου θα σταματήσουμε για καφέ ή κολύμπι.
Συνεχίζουμε για τα Χάνια, όπου θα γευματίσουμε και θα δοκιμάσουμε το τοπικό σπετζοφάι και την πιπεράτη φασολάδα. Έπειτα θα περάσουμε από την Πορταριά και θα σταματήσουμε στην Μακρυνίτσσα για ένα τελευταίο καφέ με θέα τον Παγασητικό. Αφήνουμε το Πήλιο και από Βόλο, Καμένα Βούρλα, με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην Θήβα.
Τιμή Συμμετοχής: 80,00€/άτομο
Περιλαμβάνει:
α) Πολυτελές πούλμαν
β) Διαμονή στο PILIO HOLIDAY CLUB
γ) 1 πρωινό στο ξενοδοχείο
δ) 1 δείπνο στο ξενοδοχείο
ε) Έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας
Δείτε και εδω

1 σχόλιο:

Πηλιορείτικος Ξενώνας "Σπίτι με Θέα" είπε...

Καλησπέρα σας,
ήθελα να σας ενημερώσω για το κατάλυμα που διαθέτω στο Πήλιο, στο Χωριό Ανακασιά, 4χλμ από την πόλη του Βόλου, με μαγευτική θέα προς τον Παγασητικό κόλπο και τον Βόλο. Το "Σπίτι με Θέα" μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα. Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές επισκεφτείτε το ιστολόγιο http://pelionspitimethea.blogspot.com ή επικοινωνήστε μαζί μου με email: pelionspitimethea@gmail.com
Γνωρίστε το Πήλιο, μάθετε για την ιστορία του χωριού, δείτε το Μουσείο Θεόφιλου και τα αξιοθέατα της περιοχής και φεύγοντας από το κατάλυμα πάρτε μαζί σας το δώρο που σας προσφέρουμε και που θα σας θυμίζει τον "τοπικό χαρακτήρα" της περιοχής.