Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Συναυλία για τα παιδιά με καρκίνο με την "Ελπίδα"


Εκδρομή με το Αρμονία tours την Δευτέρα 31 Μαίου 2010
Αναχώρηση απο το γραφείο μας (Μουσείο Θήβας) στις 18:30. Κόστος εισιτηρίου και μεταφοράς 35€

Εδώ και πενήντα χρόνια, ο Γιάννης Σπανός μάς έχει χαρίσει τραγούδια που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει και αγαπήσει. Ήρθε η ώρα να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Τη Δευτέρα 31 Μαϊου, στο Παναθηναϊκό στάδιο (Καλλιμάρμαρο)
θα γιορτάσουμε και θα τιμήσουμε τον συνθέτη που μας χάρισε τόσο γενναιόδωρα τις ωραίες του μελωδίες, με ένα πανόραμα της μουσικής του διαδρομής στο οποίο συμμετέχουν κορυφαίοι ερμηνευτές της Ελληνικής μουσικής σκηνής καθώς και προσωπικότητες με τις οποίες συνεργάστηκε ο διακεκριμένος συνθέτης κατά τη διάρκεια της πορείας του. Τραγούδια όπως «Οδός Αριστοτέλους», «Κάτω απ'τη μαρκίζα», «Θα με θυμηθείς», «Πες πως μ'αντάμωσες», «Μια φορά μονάχα φτάνει», «Ο τρελός», «Φταίμε κι οι δυό», «Αν μ'αγαπάς», «Σαν με κοιτάς», «Προσωπικά», «Μι' αγάπη για το καλοκαίρι», «Σπασμένο Καράβι» αλλά και τόσα άλλα, είναι συνθέσεις του Γιάννη Σπανού πάνω σε στίχους αγαπημένων στιχουργών.
Σημαντικό μέρος των εσόδων της εκδήλωσης, κατόπιν επιθυμίας και υποδείξεως του ίδιου του συνθέτη, θα διατεθούν στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», αποκλειστικά για τον εξοπλισμό του νεοσύστατου Ογκολογικού Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΔΑ».
Την προσπάθεια στηρίζουν ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» και η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.
Περισσότερα εδω

Για δηλώσεις συμμετοχής:
ARMONIA TOURIST BUSINESS
108, Pindarou str
32 200 Thiva – Greece
Tel : 22620 28409
Fax : 22620 28492
E-mail : info@armoniatours.gr
Web site : www.armoniatours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: