Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Διαπιστώσεις απο τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ


Γράφει ο Νίκος Σαμπατάκος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων Προέδρων των Νομαρχιακών επιτροπών της ΟΝΝΕΔ, οι οποίες έγιναν με ανοικτές διαδικασίες από όλα τα μέλη της Οργάνωσης.
Περισσότεροι από 17.000 νέοι συμμετείχαν μαζικά στις διαδικασίες για να εκλέξουν τους περισσότερους από 60 Προέδρους σε όλη τη χώρα, δίνοντας το μήνυμα πως όταν οι νέοι διαμορφώνουν τις καταστάσεις τότε ασχολούνται και ενδιαφέρονται για την πολιτική.
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπήρξαν εκτός από ορισμένα παρατράγουδα, κυρίως από ανθρώπους που επιμένουν να λειτουργούν με τη λογική του ελέγχου της σφραγίδας αρνούμενοι να δουν την πραγματικότητα και αδιαφορώντας για την ενδυνάμωση των τοπικών οργανώσεων με το άνοιγμα στην κοινωνία και τη συμμετοχή όλων των νέων.
Τελικά όμως φαίνεται ότι στη Λυκούργου έχουν συνειδητοποιήσει πως μέλλον έχει όποιος εξελίσσεται και ακολουθεί τις απαιτήσεις της κοινωνίας και το εφαρμόζουν σε όλες τις βαθμίδες της οργάνωσης κάνοντας μια νέα αρχή με υπερβάσεις που φέρνουν καθημερινά αποτελέσματα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κοσμος εχει συγκλονιστει και τρεχει εξω να πανηγυρισει συσσωμος τη νεα φουρνια λαμογιων-ζητωωωωωωωωωωωω...

Καλαμιώτης Σταμάτης είπε...

Ανώνυμε με το απαξιώνεις την συμμετοχή των νέων στα κοινά και στην πολιτική ζωή του τόπου μας, απαξιώνεις το ίδιο το μέλλον μας...το δικό μου,το δικό σου...
Αν υπάρχει μια ελπίδα για αυτή την έρημη την Ελλαδίτσα είναι η νέα γενιά...Αντί λοιπόν να την κατακρίνεις άφησέ την να ελπίζει τουλάχιστον ότι μπορεί να βοηθήσει, ασκώντας εποικοδομητική κριτική και όχι με αυτού του είδους τα γελοία και πικρόχολα σχόλια...

Ανώνυμος είπε...

γελοιο ειναι να λες μελλον της νεολαιας 100-150 αφισοκολλητες-οσο για την ελλαδιτσα οι ομοιοι σου την καταντησαν οπως λες.