Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Βάσω Τσόνογλου: “ΝΑΙ στην Σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής – Πράξη ευθύνης για το ΠΑΣΟΚ”


«Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια»

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Σήμερα καλούμαστε για άλλη μία φορά να διαλευκάνουμε υποθέσεις που συγκλόνισαν την χώρα μας με τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν και να τηρήσουμε για άλλη μία φορά, μια από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κινήματός μας.
Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γεώργιος Παπανδρέου στις 16/04/2008 όντας ακόμη αρχηγός της αντιπολίτευσης ζήτησε την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των ομολόγων και αυτή του την επιθυμία καλούμαστε όλοι να στηρίξουμε σήμερα από την θέση του κυβερνόντος κόμματος. Αυτή τη επιθυμία και προεκλογική του δέσμευση έρχεται σήμερα να πραγματοποιήσει.
Για το ΠΑΣΟΚ αυτή η εξεταστική επιτροπή είναι μία πράξη ευθύνης απέναντι σε αυτούς που έπεσαν θύματα της λεηλασίας των Ταμείων, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους ασφαλισμένους, τους Έλληνες φορολογούμενους τελικά, καθώς οι απώλειες από τα δομημένα ομόλογα είναι μεγάλες, και πέρα των ασφαλιστικών Ταμείων, σε επιχειρήσεις που ελέγχονται από το Δημόσιο.
Αποδείξαμε, από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την κυβέρνηση της χώρας, ότι εμείς είμαστε η δύναμη ευθύνης απέναντι στα προβλήματα αυτά, της διαφθοράς, της χρηστής διοίκησης της χώρας
Σε μια χώρα, όπου χρειάζονται...
Η συνέχεια εδω

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΠΑ ΔΕ ΜΕΓΑΛΗ...ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ....ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ