Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης


Ενορία Αγίου Νικολάου του Νέου

■ Την Κυριακή 6 Ιουνίου 2010 και ώρα 7.30 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση Μνήμης στον προαύλιο χώρο του Ναού, για την θλιβερή Επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινουπόλεως στις 29 Μαΐου 1453 και για την λήξη της Κατηχητικής νεανικής Χρονιάς.
Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει, Επιμνημόσυνη Δέηση για τους Γενναίους Υπερασπιστές της Βασιλεύουσας, Σχετική Ομιλία, Παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς από τα Παιδιά του Ενοριακού μας Κέντρου και τέλος την επίδοση των Βραβείων σε δύο Αριστούχους Μαθητές εις μνήμην των Μακαριστών Ιερέων της Ενορίας μας, π. Γεωργίου Μακρυγένη και π. Αλεξάνδρου Αγγουριά, όπως έχει καθιερωθεί εδώ και δώδεκα χρόνια, καθώς και των αναμνηστικών της Νεανικής Κατηχητικής Χρονιάς που πέρασε.
■ Το Σάββατο 19 Ιουνίου διοργανώνεται Ημερήσια Προσκυνηματική Εκδρομή στα Βούνενα της Θεσσαλίας όπου ο Τόπος του Μαρτυρίου και ο Τάφος του Οσιομάρτυρος Αγίου Νικολάου του Νέου, καθώς και στην περιοχή Μπαγκλαλί Αλμυρού (Βόλου) όπου υπάρχει Αγίασμα του Αγίου και Προσκυνηματικός Του Ναός.
Επίσης θα προσκυνήσουμε την Τιμία Ζώνη της Παναγίας μας στην Ι.Μονή Ξενιάς. Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής στο Γραφείο του Ι.Ναού και στο τηλ.2262024282.

Δεν υπάρχουν σχόλια: