Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ: Ερώτηση για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς


Εμπεριστατωμένη απάντηση, η οποία ανοίγει νέους δρόμους στους φορείς της Βοιωτίας, έδωσε ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, σε ερώτηση της Βουλευτού Άριας Αγάτσα για την πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη του Νομού Βοιωτίας. Ο κ. Γερουλάνος αναφέρεται σε όλες τις προς αξιοποίηση περιοχές (Θήβα, Σχηματάρι, Χαιρώνεια, Λεύκτρα κ.λ.π.).
Η απάντηση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού έχει ως εξής:
11-06-2010
ΘΕΜΑ: Απάντηση στην υπ' αριθμ. 10253/18.5.10 Ερώτηση
Σε απάντηση της με αριθμ. πρωτοκόλλου 10253/18.5.10 Ερώτησης της Βουλευτού κας Αριάδνης Αγάτσα και σύμφωνα με τα στοιχεία που έθεσαν υπόψη μας οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, σας γνωρίζουμε τα εξής :
Α. Γενική Γραμματεία Πολιτισμού
Το θέμα της αξιοποίησης της πολιτιστικής κληρονομιάς, ανά την επικράτεια, άπτεται καταρχήν των προτεραιοτήτων και του σχεδιασμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού στο συγκεκριμένο τομέα.
Η Θ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της μεριμνά για την προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων Νομού Βοιωτίας.
Η συνέχεια εδω

2 σχόλια:

BAΓΑΙΟΣ είπε...

Εκεί προς τα Βάγια στη διασταύρωση δεν υπάρχει γέφυρα και σκοτώνονται κοσμος ...τι να την κάνουμε την ιστορική κληρονομιά 'οταν σκοτωνονται οι συγγενείς και φιλοί ... από τοτε που υπηρετούσατε αντινομάρχης κλείνατε τα μάτια και τα αυτία ...και τωρα το ιδιο κανετε....

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ.