Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Έναρξη συνεργασίας Sport24.gr, Contra.gr και Sport.gr


Την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας ανακοίνωσαν χθες το πρωί σε Press Conference, το Sport24.gr, Contra.gr και Sport.gr, με στόχο την ανάπτυξη πρωτότυπων λύσεων και μοναδικών προϊόντων, που θα εξασφαλίσουν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.
Η έναρξη θα γίνει ενόψει Mundial, με τη συνεργασία στη νέα εκπομπή του Αντώνη Πανούτσου και του Αντώνη Καρπετόπουλου - “Vuvuzela Show”. Η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε βράδυ από το Sport.gr Web TV, ενώ 8λεπτα highlights θα προβάλλονται την επόμενη ημέρα από το Sport24.gr και το Contra.gr.
Δείτε τα video της εκπομπής εδώ
Σχετικά με την 24 MEDIA
H 24 MEDIA αποτελεί το μεγαλύτερο ανεξάρτητο online δίκτυο ενημέρωσης στην Ελλάδα. Με περισσότερα από 15 sites, ανάμεσα τους το Sport24.gr και Contra.gr , επικεντρώνεται στο άριστο περιεχόμενο των ιστοσελίδων της και την ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών. Η 24 MEDIA συνεργάζεται με ηγέτιδες εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς, με στόχο την ανάδειξη, αλλά και την προώθηση εναλλακτικών καναλιών επικοινωνίας. Στρατηγικής σημασίας προτεραιότητα καθίσταται η στοχευμένη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών με την παράλληλη εξασφάλιση σημαντικού συγκριτικού πλεονεκτήματος στην επιχειρηματική δράση των συνεργατών του δικτύου. Επίσημος εμπορικός αντιπρόσωπος της 24 MEDIA είναι η ANDSTART S.A.
Σχετικά με την ΑΕΝΑΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Α.Ε.
Το Sport.gr – ΑΕΝΑΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1996 και εκδόθηκε τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου το γνωστό τότε « sportline» . Αποτελεί το 1ο ελληνικό αθλητικό site του ελληνικού διαδικτύου. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αθλητικής επικοινωνίας, με ειδίκευση στα νέα μέσα, παροχή αθλητικού περιεχομένου σε οnline και οffline media, υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και συνεργασίας με παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Τέλος δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια με επιτυχία και στον τομέα του Sports Marketing, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες αθλητικής επικοινωνίας και προβολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: