Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Δυναμικό παρόν στο Δήλεσι για την «ενότητα» του τόπου τους!!!


Ανεξάρτητοι Κυριάκου – Θεοδωρόπουλος
Ανεξάρτητος και ο Ε. Γεωργίου, που διαψεύδει το χρίσμα…

Την προγραμματισμένη συγκέντρωση για το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποίησαν φορείς, σύλλογοι και κάτοικοι του Δηλεσίου, που διατρανώνουν την θέλησή τους για ενιαίο Δήλεσι.
Με επιστολή τους μάλιστα, προς τους Υπουργό, Υφυπουργό και Γ.Γ Εσωτερικών θεωρούν πως έχουν εμπαιχθεί, δεδομένου ότι από τα χείλη τους, παρουσία ενός κυβερνητικού βουλευτή, των δύο δημάρχων της περιοχής και εκπροσώπων της Συντονιστικής Επιτροπής των 15 συλλόγων του Δηλεσίου, είχε δηλωθεί ότι εάν δεν μπορέσει να εντάξει την ενοποίηση του Δηλεσίου στο κύριο σώμα του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» τότε το πρόβλημα θα λυθεί με τροπολογία.
Στην συγκέντρωση ήσαν δυναμικά παρόντες οι κάτοικοι της περιοχής Δηλεσίου, οι νυν δήμαρχοι Τανάγρας και Οινοφύτων Π. Κυριάκου και Γ. Θεοδωρόπουλος, ο πρ Δήμαρχος Σχηματαρίου Ε. Γεωργίου και ο υποψήφιος για τον νέο Δήμο, με το ΚΚΕ Ε. Ξένος.
«Αγωνιζόμαστε για το ενιαίο Δήλεσι, καθώς η περιοχή μας είναι διοικητικά ανύπαρκτη. Διεκδικούμε την ενοποίηση στο πλαίσιο του Καλλικράτη, για να έχουμε την δυνατότητα εκπροσώπων. Ο κ. Ραγκούσης θέλει να το μεταθέσει για μετά τις εκλογές αλλά εμείς δεν το δεχόμαστε» δηλώνει ο Λάζαρος Μαυράκης, εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής των 15 συλλόγων της περιοχής.
«Ζητάμε ο Καλλικράτης να υποδεχθεί στους κόλπους του το Δήλεσι ενιαίο, ενωμένο κι έχουμε κάνει συντονισμένες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια γι’ αυτό, μας έχουν υποσχεθεί ότι με τροπολογία το Δήλεσι θα γίνει κοινότητα αλλά ακόμη τίποτε. Άλλωστε, το Δήλεσι στην αρχαιότητα ήταν το επίνειο της αρχαίας Τανάγρας» επισημαίνει ο Δήμαρχος Οινοφύτων Γ. Θεοδωρόπουλος, ενώ ο Δήμαρχος Τανάγρας Π. Κυριάκου τονίζει πως «Εκείνο που πρέπει να απασχολήσει όλους τα επόμενα 3,5 χρόνια είναι η οργάνωση του νέου Δήμου και η συνεργασία όλων όσων έχουν εμπειρία στην Τ.Α, προκειμένου να οργανωθεί ο νέος Δήμος Τανάγρας που υπόσχεται πάρα πολλά».
Ο πρώην Δήμαρχος Σχηματαρίου Ε. Γεωργίου...

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: