Την Δευτέρα 7 Αυγούστου ώρα 20:30 μ.μ
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlUWDhctMOSWP-fo4EE4EBmreCtNihjaTfamtZLCMVYpfq_JQppEzrxbwC9sT8O7U3Y52_o5OcObt5HpRnONTVxPwkJvpi2sdVCWF_g4frtps5jfS-BNthQPK2EHTbQeDRlHwmXJ5sP4M/s400/koilada-mouson-002.jpg)
Πρόθεση του Συλλόγου είναι να γίνει ευρύτατα γνωστή η Κοιλάδα των Μουσών και ειδικά το υπήνεμο τεράστιο θέατρο με την υπέροχη ακουστική και τη μοναδική θέα προς ολόκληρη την πεδιάδα των Θηβών, ώστε να ενθαρρυνθούν οι αρχές για έναρξη ανασκαφών και αποκάλυψη του μεγαλειώδους αυτού μνημείου που θα αναδείξει την περιοχή και θα αποτελέσει πόλο τουριστικής ανάπτυξης του Ελικώνα.
Η επιλογή της τραγωδίας «Αντιγόνη» έγινε με γνώμονα την προβολή της Θηβαίας ηρωίδας, από τη μοναδική θέση που είναι ορατή η περιοχή της πραγματικής πλοκής του έργου.
Συνδιοργανωτές της παράστασης είναι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας και ο Δήμος Θεσπιών.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ιωάννης Πέππας
Ο Γραμματέας Λουκάς Στεργίου
Χορηγός Επικοινωνίας Θήβα press
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου