Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

«Αλλάξτε γιατί έρχεται λαϊκός ξεσηκωμός»!!!


Σύσκεψη ΠΑΣΚΕ των δυο Εργατικών Κέντρων στην Θήβα

Η ανεργία, που στην Βοιωτία ξεπερνά το 20%, οι άσχημες εργασιακές σχέσεις, η καταστρατήγηση των πάντων και ο «μαύρος» χειμώνας που έρχεται ήταν το θέμα συζήτησης της ΠΑΣΚΕ των δυο Εργατικών Κέντρων του Νομού Λιβαδειάς και Θήβας, αλλά και των εκπροσώπων της παράταξης της περιοχής.
Στην συνάντηση είχαν κληθεί και οι 3 Βοιωτοί βουλευτές, παρούσα ήταν όμως μόνο η Β. Τσόνογλου, καθώς οι άλλοι δυο (Β. Τόγιας και Α. Αγάτσα) ειδοποίησαν πως είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις στην Βουλή, ενώ παρόντες ήσαν οι δυο Πρόεδροι των Εργατικών Κέντρων Θήβας και Λιβαδειάς Δ. Δημητρίου και Ι. Σταθάς, οι Αντιπρόεδροι, Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς, Ταμίες, εκπρόσωποι Σωματείων των δυο Εργατικών Κέντρων της ΠΑΣΚΕ, Φ. Κορδάτος, Γ. Μπαμπαράκος, Ν. Αγγελής, Κ. Καπούλας, Φ. Λάμπρου, Κ. Παπαβλάχος, Γ. Καρβούνης, Χ. Πέτρου, Κ. Γαβαλάς, Α. Αντωνίου, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γ. Μουλκιώτης ως εκπρόσωπος της Νομαρχίας και ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων Κ. Βενιζέλος ως εκπρόσωπος του Δήμου.
Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Πρόεδρο του ΕΚΘ Δ. Δημητρίου, να αναφέρεται σε έντονο τόνο στην «έκκληση» των Εργατικών Κέντρων Βοιωτίας προς τους Βουλευτές να μην προχωρήσουν στην ψήφιση του αντιασφαλιστικού και αντεργατικού νομοσχεδίου, τονίζοντας πως «οφείλουν να εκπροσωπούν τους εργαζόμενους στην Βουλή, αφού από τους εργαζόμενους ψηφίζονται και εκλέγονται».
Η συζήτηση εστιάστηκε...

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: