Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ανοιχτή επιστολή από εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ προς τον βουλευτή της Ν.Δ Μιχάλη Γιαννάκη


Κε Γιαννάκη,
εκφράζοντας τον πλήρη σεβασμό προς τον θεσμικό σας ελεγκτικό ρόλο ως βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με αφορμή την από 3.9.2010 επερώτηση σας προς τον Υπουργό Οικονομικών με θέμα «Προσλήψεις στην ΛΑΡΚΟ ΑΕ εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ» θα θέλαμε να σας καταθέσουμε μερικές σκέψεις και να υπενθυμίσουμε κάποια πραγματικά γεγονότα που καθόρισαν την τύχη του μεγαλύτερου Βιομηχανικού κολοσσού της χώρας από τον οποίο εξαρτώνται άμεσα ευρύτερες κοινωνίες σε 5 νομούς της χώρας και παίζει σημαντικό ρόλο στην Εθνική οικονομία καθώς η εταιρία είναι καθαρά εξαγώγιμη και φέρνει ξένο συνάλλαγμα κάποιων εκατοντάδων εκατ. ¤ τον χρόνο.
Το 2004 όταν την διακυβέρνηση της χώρας ανέλαβε η Νέα Δημοκρατία της οποίας ήσασταν και εκλεγμένος βουλευτής ,παρέλαβε μια ΛΑΡΚΟ υγιή και δυνατή, με χαμηλό κόστος παραγωγής και με σειρά σημαντικών επενδύσεων παρότι η τιμή πώλησης του προϊόντος ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα ( κάτω από 10 χιλ $ /τον. Νί ).
Το 2009 η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ,στην οποία συνεχίζατε να είστε και βουλευτής της , παρέδωσε μια ΛΑΡΚΟ κυριολεκτικά διαλυμένη....

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: