Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Το Νοσοκομείο και το Ειδικό Σχολείο Θήβας επισκέφθηκε ο Γιώργος Μαρίνος


Κλιμάκιο της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο βουλευτή του ΚΚΕ στην Εύβοια και υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τον Αντώνη Τουλουμάκο υποψήφιο δήμαρχο του δήμου Θήβας επισκέφτηκαν τα Σχολεία Ειδικής Αγωγής στο χωριό Λουτουφί και στην πόλη της Θήβας.
Ο Γιώργος Μαρίνος υποψήφιος περιφερειάρχης με το συνδυασμό της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στις ομιλίες του αναφέρθηκε στις φιλότιμες προσπάθειες των εκπαιδευτικών και την ακούραστη φροντίδα για τα παιδιά. Χαρακτήρισε απαράδεκτες τις χρόνιες , μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν στα σχολεία της ειδικής αγωγής και κατήγγειλε τις ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ αλλά και την συνενοχή των συνδυασμών των δύο κομμάτων στην Τοπική Διοίκηση , για την κατάσταση αυτή.
Σημείωσε ιδιαίτερα την ανεπάρκεια των κτιριακών εγκαταστάσεων .
Καυτηρίασε τις μεγάλες ελλείψεις σε μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό , τα προβλήματα στη μεταφορά των παιδιών από την περιοχή της Λειβαδιάς , την υποχρηματοδότηση των σχολείων που προκαλεί προβλήματα στη λειτουργία τους.
Εδώ ακριβώς στα προβλήματα που αφορούν εκατοντάδες λαϊκές οικογένειες με παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες και μαθησιακές δυσκολίες εκφράζεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ο αντιλαϊκός χαρακτήρας της πολιτικής των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ που υπηρετούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και εξασφαλίζουν γι’ αυτή κονδύλια δισεκατομμυρίων Ευρώ , υποβαθμίζοντας συνεχώς τα σχολεία ειδικής αγωγής και γενικότερα τις συνθήκες για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: