Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση "Αυτοδιοικητικής ενότητας" υποψ. Δημάρχου Σταμάτη Χαλβατζή


Συνδημότισσες, Συνδημότες του νέου Δήμου Θηβαίων, σας καλώ να ξεκινήσουμε όλοι μαζί μια καινούργια προσπάθεια για τον τόπο μας.
Τά νέα δεδομένα πού διαμορφώνει για τον Δήμο μας ο αυτοδιοικητικός χάρτης του Καλλικράτη, μας υποχρεώνουν να συνεργασθούμε χωρίς προκαταλήψεις, αποκλεισμούς και ηγεμονικές συμπεριφορές, διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας και ένα Δήμο ισχυρό, οικονομικά και Διοικητικά, στην υπηρεσία του Πολίτη.
Η δύσκολη δημοσιονομική κατάσταση της Πατρίδας μας κάνει το πείραμα του Καλλικράτη επισφαλές και δημιουργεί προβληματισμούς καί αγωνία σε όλους μας για τίς ελλείψεις στις υποδομές και στους πόρους πού απαιτούνται για την επιτυχημένη πορεία του.
Η προσπάθεια αντιμετώπισης αυτής της δημοσιονομικής κρίσης, με επίθεση στα λαϊκά εισοδήματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των μικρομεσαίων, δημιουργεί συνθήκες οικονομικής ανέχειας, οδηγεί σε κοινωνικές ρήξεις και αναστέλλει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και προόδου στην κοινωνία μας.
Μέσα σε αυτήν την πραγματικά δύσκολη συγκυρία, πρέπει καί αξίζει να αγωνισθούμε για τήν συγκρότηση ενός ενιαίου Δήμου, κύτταρο δημιουργίας και συμμετοχικότητας, ένα Δήμο πού θα σχεδιάζει το μέλλον με όραμα και θα υλοποιεί τις δεσμεύσεις του.
Για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας, χρειαζόμαστε την στήριξή σας, έτσι ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ενεργοποιήσουμε τις αρετές και τις δυνατότητες του καθ’ ενός, προς όφελος του γενικότερου συμφέροντος.
«ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»
Υποψήφιος Δήμαρχος : Σταμάτης Η. Χαλβατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: