Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με τον γ.γ Δημόσιας Υγείας



Μέσα σε κλίμα κατανόησης και διάθεσης επίλυσης σημαντικών προβλημάτων που απασχολούν τον Δήμο Θηβαίων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Ανδρέα Δημόπουλου και του Δήμαρχου Θηβαίων κ. Νίκου Σβίγγου.
Ο Δήμαρχος έθεσε για μια ακόμη φορά υπόψιν του Υπουργείου (Πολιτικής Ηγεσίας και Υπηρεσιακών παραγόντων) το πρόβλημα που έχει προκύψει με την αδειοδότηση του Βιολογικού Καθαρισμού της ΔΕΥΑΘ εξαιτίας των περιορισμών που θέτει η ΕΥΔΑΠ λόγω της λίμνης Υλίκης.
Σημειώνουμε ότι εξαιτίας αυτών των περιορισμών ανάλογα προβλήματα δημιουργούνται με τον βιολογικό καθαρισμό του Νοσοκομείου καθώς και των Δημοτικών Σφαγείων.
Ο Δήμαρχος Θηβαίων ζήτησε την άμεση παρέμβαση της Πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προκειμένου να προχωρήσουν με ταχύτατους ρυθμούς έργα ζωτικής σημασίας για τον Δήμο, το Περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των πολιτών με τα στελέχη του Υπουργείου να διαβεβαιώνουν ότι αύριο κιόλας θα ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα του Δήμου Θηβαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: