Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Περιοδεία Χειμάρα στην Φωκίδα


Από την Ιτέα επέλεξε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Χειμάρας να παρουσιάσει τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας του Συνδυασμού του, τον Κώστα Παπαθανασίου. Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο συνάντησης του κ. Χειμάρα με Αυτοδιοικητικούς και φορείς του Νομού Φωκίδας, στο Κυριακοπούλειο της Ιτέας.
Η υποψηφιότητα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό, όπως και οι βασικές αρχές πάνω στις οποίες θα κινηθεί ο Συνδυασμός του κ. Χειμάρα, στην πορεία προς τη νίκη κατά τις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές.

Στη συνέχεια, μετά τη βασική εισήγηση και την παρουσίαση του Υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη, οι Αυτοδιοικητικοί του Νομού Φωκίδας είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν και να ανταλλάξουν απόψεις με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη, αλλά και να εκφράσουν απορίες τους ενόψει της εκλογικής διαδικασίας, σε μια διαδικασία ελεύθερη,ανοικτή και δημοκρατική.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι τ. Υπουργοί κ Γκελεστάθης και Μπούγας, Ο Φιλοξενών την εκδήλωση Δήμαρχος Ιτέας και Υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών κ. Παπαλάιος, ο Νομάρχης Φωκίδας και Υποψήφιος επίσης Δήμαρχος Δελφών κ. Μπούγας, η πλειοψηφία των Δημάρχων του Νομού Φωκίδας, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι της Φωκίδας και Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων της Φωκίδας.
Κατά την εισήγησή του ο κ. Θανάσης Χειμάρας ανέφερε τα εξής:

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: