Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ομιλία Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Γ. Μαρίνου στην ΚΝΕ Ευβοίας


Το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα η προφεστιβαλική εκδήλωση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Εύβοιας της ΚΝΕ.
Στην εκδήλωση μίλησε ο Βουλευτής του ΚΚΕ και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς με την "Λαϊκή Συσπείρωση"Γιώργος Μαρίνος και ανέφερε μεταξύ των άλλων και τα εξής :
«Διεξάγεται μια μεγάλη αναμέτρηση.
Από τη μια πλευρά βρίσκονται τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας που τα υπηρετούν τα δικά της κόμματα, το ΠΑΣΟΚ , η Ν.Δ και το ΛΑΟΣ ,για να αυξηθούν τα κέρδη των λίγων που βγαίνουν από την εκμετάλλευση των πολλών.
Από την άλλη πλευρά βρίσκονται τα συμφέροντα της εργατικής τάξης , των λαϊκών στρωμάτων που τα υπηρετεί το ΚΚΕ και το ταξικό , αγωνιστικό εργατικό –λαϊκό κίνημα που μάχονται για τα εργατικά –λαϊκά δικαιώματα και την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
Αυτή η αναμέτρηση που είναι σε εξέλιξη θα κριθεί από τη στάση πλατιών εργατικών –λαϊκών δυνάμεων και την επιλογή που θα κάνουν.
Στο βαθμό που απελευθερώνονται από την επιρροή των δυνάμεων του κεφαλαίου και ακολουθούν το δρόμο που αντιστοιχεί στα δικά τους συμφέροντα , ο αγώνας θα γίνεται πιο μαζικός, πιο αποτελεσματικός , θα είναι νικηφόρος.
Γι αυτό επιμένουμε , τους καλούμε να πάρουν αποφάσεις , να προχωρήσουν μπροστά , να συναντηθούν με το ΚΚΕ και το ταξικό –αγωνιστικό κίνημα , να συνταχθούν ,να υπερψηφίσουν τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στις εκλογές του Νοέμβρη , ξεπερνώντας δισταγμούς και αναστολές.
Να κάνουν το βήμα ακόμα και με ενστάσεις , διαφωνίες που έχουν στο ένα η το άλλο ζήτημα , για να δυναμώσει η πάλη κατά του μνημονίου , κατά της επίθεσης του κεφαλαίου και να ζυγώσει η μέρα που θα απαλλαγή ο λαό μας από τα αβάσταχτα , οξυμένα προβλήματα.

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: