Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»: Υποψήφιος Δήμαρχος Τανάγρας ο Βαγγέλης Ξένος


Φίλη και φίλε,
Ο Συνδυασμός του νέου Δήμου Τανάγρας «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» απευθύνεται προς εσένα εργάτη που δουλεύεις στο εργοστάσιο, στον Δήμο, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αυτοαπασχολούμενε ελεύθερε επαγγελματία, αγρότη, νέε, γυναίκα, συνταξιούχε, άνεργε, και σε καλεί να συστρατευθείς, να συμπορευτείς μαζί του στις επερχόμενες τοπικές εκλογές που θα γίνουν στις 7 Νοέμβρη.
Αυτές οι εκλογές γίνονται εν μέσω μεγάλης φτώχειας, ανεργίας , ανασφάλειας που προκάλεσε η μεγάλη επίθεση του «Μαύρου Μετώπου» ( μεγαλοεργοδότες, ΔΝΤ, ΕΕ, κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) στα δικαιώματα όλου του λαού. Το σχέδιο Καλλικράτης, προαποφασισμένο από 10ετίας, είναι κομμάτι της επίθεσης αυτής.
ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.
Καταρχήν θα γίνουν χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων. Νέες αντεργατικές αλλαγές στα εργασιακά δικαιώματα. Γενίκευση των ελαστικών μορφών εργασίας (συμβάσεις ορισμένου χρόνου, μερική απασχόληση, συμβάσεις έργου).
Μεταφορά στις Περιφέρειες και στους Δήμους αρμοδιοτήτων του κράτους στην εκπαίδευση, υγεία, πρόνοια, και άλλων πολλών υπηρεσιών. Κατακερματίζεται έτσι ο ενιαίος χαρακτήρας τους , υποβαθμίζονται περισσότερο και θα δοθούν βορά στους ιδιώτες. Το κόστος λειτουργίας τους μετακυλύετε στο λαό, που για την κάλυψή τους θα επιβάλουν νέους αυξημένους φόρους εκτός από το κράτος και οι Δήμοι.
Πολλές υπηρεσίες θα δοθούν στους....

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: