Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Επαφές Περγαντά με φορείς της Στερεάς


Τη Στυλίδα επισκέφθηκε χθες Κυριακή ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κλέαρχος Περγαντάς ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση τιμής και μνήμης του Συλλόγου Μικρασιατών η οποία ήταν αφιερωμένη στη Μικαρασιατική καταστροφή.
Ακολούθως ο κ. Περγαντάς παραβρέθηκε στη Γιορτή Ελληνικών Παραδοσιακών Γεύσεων που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Λαμίας και το Λαογραφικό Μουσείο Φθιώτιδας στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.
Ο κ. Περγαντάς έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους εκπροσώπους των λαογραφικών και πολιτιστικών συλλόγων της Φθιώτιδας που με την συμμετοχή τους έχουν καθιερώσει αυτό το θεσμό γευσιγνωσίας, αλληλεγγύης και προσέγγισης.
Παράλληλα επισκέφθηκε και την αγορά του Αυλωναρίου Εύβοιας συνοδευόμενος από πλειάδα στελεχών που συμμετέχουν στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο.
Ο κ. Περγαντάς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής, εμπόρους και εκπροσώπους συλλόγων της περιοχής. Επίσης συναντήθηκε και με την κα. Ελένη Αϊδίνη αντιπρόεδρο του συνεταιρισμού γυναικών «Αβαλώνα».
Ο κ. Κλέαρχος Περγαντάς δεσμεύτηκε ότι όπως έπραξε ως νομάρχης για 8 χρόνια έτσι και ως Περιφερειάρχης θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, των φορέων, και των συλλόγων, να τους βλέπει, να ακούει τα προβλήματά τους και να αγωνίζεται για την επίλυσή τους.
Στο μεταξύ σήμερα ο κ. Περγαντάς βρέθηκε στην Άμφισσα όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Άμφισσας , τον Νομάρχη και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Φωκίδας, με τον Διοικητή και το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Άμφισσας, με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας καθώς και με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: