Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση Νίκου Παπαγγελή με τον σύλλογο γυναικών Αγ. Νικολάου


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λιβαδειάς Νίκος Παπαγγελής στο πλαίσιο των επαφών του με τις δημιουργικές ομάδες της πόλης, συναντήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα με τις γυναίκες του συλλόγου γυναικών Αγ. Νικολάου.
Πεποίθηση του κου Παπαγγελή είναι, ότι η υλοποίηση του φιλόδοξου σχεδίου Καλλικράτης στην αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, περνά μέσα από την ενίσχυση του εθελοντισμού, θέση που αποτυπώνεται και στις προγραμματικές δηλώσεις του συνδυασμού "Νέα Λιβαδειά-Νέοι Ορίζοντες".
Στη συνάντηση αφού ενημερώθηκε για τις δράσεις του συλλόγου αλλά και για τα προβλήματα στέγασης των δραστηριοτήτων του, δεσμεύτηκε για την επίλυση των προβλημάτων του αλλά και την υποστήριξη της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλουν όλο αυτό το διάστημα.
Η προσφορά του συλλόγου γυναικών Αγίου Νικολάου στον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις πρώτες προτεραιότητες του Νίκου Παπαγγελή.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος ζήτησε από τα μέλη του δραστήριου συλλόγου της Λιβαδειάς, την συμπαράσταση και την αρωγή τους στην εκστρατεία που ξεκινά ο συνδυασμός ΄΄ Νέα Λιβαδειά-Νέοι Ορίζοντες΄΄ για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα.
Ο σεβασμός στον συμπολίτη γεννά το σεβασμό στην πόλη και η ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων της Λιβαδειάς θα ενισχύσει την κοινωνική συνοχή που αποτελεί ζητούμενο στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: