Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Αλυκή!!!


Αλλοδαποί έδεσαν χειροπόδαρα και κακοποίησαν τον ιδιοκτήτη…

Σε πολύ μικρές κοινωνίες απλώνει πλέον τα πλοκάμια της η εγκληματικότητα στην περιοχή της Θήβας, προβληματίζοντας ιδιαίτερα κατοίκους και ΕΛ.ΑΣ.
Οι ληστές αυτή την φορά χτύπησαν σε σούπερ μάρκετ στην παραλία Αλυκή, γνωρίζοντας μάλιστα, πως εκεί υπάρχει «λεία» μόνο τα Σαββατοκύριακα.
Λίγα λεπτά πριν τις 8.00 το βράδυ της Κυριακής εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ τέσσερεις ένοπλοι αλλοδαποί, πηγαίνοντας κατευθείαν για το ταμείο, στο οποίο βρήκαν μόνο ένα 10ευρω, αφού ο ιδιοκτήτης είχε φροντίσει προηγούμενα να διώξει τις εισπράξεις, χωρίς βέβαια να γνωρίζει τι τον περιμένει…
Μόλις όμως, διαπίστωσαν πως το ταμείο είναι μείον, έδεσαν χειροπόδαρα τον ιδιοκτήτη και τον μετέφεραν στην αποθήκη του καταστήματος, χτυπώντας τον άγρια, προκειμένου να τους πεί που βρίσκονται τα χρήματα.
Παράλληλα οι δυο από τους ληστές πήραν τα κλειδιά του τζίπ από τον ιδιοκτήτη και άρχισαν να πακετάρουν εμπορεύματα για να μην φύγουν με άδεια χέρια….
Για κακή τους τύχη, εκείνη την στιγμή έφτασε στο κατάστημα το αυτοκίνητο των Security, ο οδηγός του οποίου μπήκε μέσα μαζί με μια γυναίκα….
Οι ληστές απείλησαν και τους δυο, βούτηξαν την τσάντα της γυναίκας, αλλά φοβούμενοι πως καταφθάνουν ενισχύσεις, τράπηκαν σε φυγή….
Στην Θήβα, το βράδυ της Κυριακής άλλοι δυο αλλοδαποί πήραν την τσάντα ηλικιωμένης, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, ενώ χθες το πρωϊ η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε «επιχείρηση» στον Συνοικισμό συλλαμβάνοντας 30 άτομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: