Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ομιλία του Κλέαρχου Περγαντά στους ετεροδημότες της Αθήνας


Αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι
Οι συνεργάτες μου κι εγώ, θέλουμε από καρδιάς να σας καλωσορίσουμε και να σας ευχαριστήσουμε, που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας και βρίσκεστε απόψε κοντά μας. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας, για τη θερμή σας παρουσία, στην ανοιχτή συγκέντρωση του Συνδυασμού μας «Στερεά Ελλάδα – Κλέαρχος Περγαντάς», που έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής και εκπροσωπώ εδώ απόψε.
Σήμερα, συναντιόμαστε, σε μια ατμόσφαιρα μεγάλης ικανοποίησης, με το μήνυμα των πολιτών να μας δείχνει ξεκάθαρα ότι μας προτιμά, μας θέλει, μας ψηφίζει ως πρώτη εκλεγμένη Περιφερειακή Αρχή της Στερεάς Ελλάδας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους γι΄ αυτό.
Έχουμε πλέον τη σημαντική επιβεβαίωση ότι την Κυριακή 14 Νοέμβρη θα είμαστε οριστικά οι νικητές της κάλπης. Η προτίμηση της κοινωνίας, με το σαφές προβάδισμα των τεσσάρων μονάδων, είναι η μεγαλύτερη εγγύηση ότι αυτή την Κυριακή, κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Προχωρούμε όλοι μαζί ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!
Και εσείς, αγαπητοί φίλοι, με την εδώ παρουσία σας απόψε, μας δείχνετε και πάλι την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας. Κυρίως όμως αυτό που δείχνει η παρουσία σας εδώ είναι :
Ότι μας ενώνει μια κοινή αγωνία:
Το αύριο του τόπου μας.
Ότι μας ενώνει ένας κοινός στόχος :
Να κερδίσουμε μια νέα προοπτική για τη ζωή μας.
Μας ενώνει η θέλησή μας :
Να ξαναδώσουμε αξία στον τόπο και στην κοινωνία μας.
Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Σ΄ αυτές τις εκλογές η Αυτοδιοίκηση αλλάζει σελίδα. Για πρώτη φορά η Αυτοδιοίκηση αποκτά ρόλο σύγχρονο και δυναμικό για να λειτουργήσει αποτελεσματικά, κοντά στον πολίτη.
Στις 14 Νοεμβρίου πηγαίνουμε και πάλι, στις κάλπες για να ψηφίσουμε τους συμπατριώτες μας που είναι οι καταλληλότεροι να απαντήσουν στις προκλήσεις και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουμε.
Πηγαίνουμε ξανά στις κάλπες για να αναδείξουμε αξιόπιστους συνδυασμούς, που έχουν γνώση, εμπειρία, αλλά πάνω απ΄ όλα θέληση και σχέδιο να δώσουν στον τόπο μας νέα προοπτική.
Στις εκλογές του Νοεμβρίου ψηφίζουμε για τη Στερεά Ελλάδα, ψηφίζουμε για να κερδηθεί η πιο σκληρή αλλά ελπιδοφόρα μάχη για τον τόπο μας.
Όλοι εμείς στο Συνδυασμό μας, στη «Στερεά Ελλάδα»

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: