Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Με δυο ληστείες το τελευταίο αντίο του 2010!!!


Ληστεία στην Εφορία της Θήβας – Πήραν 70.000 ευρώ….

Με δυο ληστείες, εκ των οποίων η μια αιματηρή, σημαδεύτηκε ο παλιός ο χρόνος, λίγες ώρες πριν μας αποχαιρετήσει.
Η μια έγινε το μεσημέρι της παραμονής στο κέντρο της Θήβας, υπό το βλέμμα του ένδοξου Στρατηγού Επαμεινώνδα.
Δυο άτομα με κουκούλες και πιστόλια ανέβηκαν τις σκάλες της Εφορίας και χωρίς κανείς να τους πάρει είδηση, πλησίασαν το ταμείο και το ξάφρισαν.
Πήραν 60.000 ευρώ από το ανοιχτό χρηματοκιβώτιο και 10.000 ευρώ από το ταμείο, έφυγαν πεζοί και ξέφυγαν τελικά, παρά το κυνηγητό που εξαπέλυσε η Αστυνομία…
Η δεύτερη ληστεία έγινε μερικές ώρες αργότερα στην παραλία Αυλίδος, όπου ο ιδιοκτήτης ήρθε αντιμέτωπος με τους διαρρήκτες.
Ο ηλικιωμένος ξύπνησε την ώρα που οι δράστες αφαιρούσαν αντικείμενα από το σπίτι του και στην προσπάθειά του, να τους αποτρέψει δέχτηκε επίθεση με ρόπαλο και κατσαβίδι.
Δεν έχασε όμως την ψυχραιμία του και άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο του, πυροβολώντας εναντίον τους και τραυματίζοντας στην κοιλιακή χώρα τον έναν από τους δυο, ο οποίος μεταφέρθηκε, με άγνωστο μέσο, στο νοσοκομείο της Θήβας.
Οι Αστυνομικοί της Χαλκίδας εντόπισαν τον τραυματία ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του και αναζητούν τον συνεργό του.
Και οι δυο έχουν κατηγορηθεί για σωρεία, κλοπών, διαρρήξεων και ληστειών και είχαν αποφυλακιστεί πρόσφατα.
Ο 32χρονος που πυροβολήθηκε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο ηλικιωμένος, αφού παρουσιάστηκε στον Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: