Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Προσφορά τροφίμων από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θήβας στην “Τράπεζα της Αγάπης”


Την Τετάρτη 5/1 επισκεφθήκαμε το ίδρυμα “Τράπεζα της Αγάπης” όπου και προσφέραμε τρόφιμα για τις ανάγκες των άπορων συνανθρώπων μας. Κατά την επίσκεψη μας γίναμε μάρτυρες του εξαιρετικά σημαντικού έργου που επιτελείται τόσο από την Ιερά Μητρόπολη όσο και φυσικά από τους συμπολίτες μας που συνεισφέρουν εθελοντικά στο ίδρυμα.
Την προηγούμενη μέρα συγκεντρώσαμε με μεγάλη επιτυχία τρόφιμα και ρούχα αφού οι νέοι της Θήβας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσέφεραν το υστέρημά τους. Να σημειώσουμε πως τα ρούχα που συγκεντρώσαμε θα τα προσφέρουμε τις επόμενες μέρες σε ενορία της πόλης μας, η οποία στηρίζει επίσης άπορες οικογένειες
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους αυτούς που βοήθησαν σε αυτήν μας την προσπάθεια, καθώς επίσης και τον βουλευτή της Ν.Δ. στον Νομό μας κ. Μιχάλη Γιαννάκη που μας στήριξε για ακόμα μια φορά. Έχουμε την πεποίθηση πως ως πολιτική νεολαία που αποτελείται από ανθρώπους δραστήριους και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους, θα συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερες παρόμοιες πρωτοβουλίες.

Με τιμή,
Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θήβας

Δεν υπάρχουν σχόλια: