Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ομιλία του Μητροπολίτη κ.κ Γεώργιου στην κοπή πίτας του Συλλόγου "Αγιος Ιωάννης Καλοκτένης"



"Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε συγκεντρωμένοι στην ιστορική πόλη μας, για να τιμήσουμε τις προσπάθειες του συλλόγου «Άγιος Ιωάννης ο Καλοκτένης» και όλων εσάς που είστε μέλη, φίλοι αυτού του χώρου. Θέλω να ευχηθώ από την καρδιά μου υγεία, δύναμη και ευόδωση των προσπαθειών σας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να θυμόμαστε σε μια εποχή με τις ιδιαίτερες δυσκολίες οι άνθρωποι να βρίσκονται κοντά, να βιώνουν την παρουσία του Θεού Πατέρα και να μην αισθάνονται μόνοι.
Να ξέρουμε ότι η Ιεραποστολή είναι ένα σημαντικό κομμάτι της εκκλησίας μας, αρκεί να γίνεται με σωστό τρόπο. Ιεραποστολή σημαίνει να μαθητεύουμε καθημερινά γνήσια, στην αλήθεια του Θεού και να αφήνουμε στην άκρη το εγώ μας και να δεχόμαστε το θέλημα Του που είναι το Αιώνιο, το Αληθινό και το Αλάνθαστο.
Έτσι λοιπόν, με αυτές τις σκέψεις και με πολλές ευχές για πρόοδο Πνευματική για ότι καλό, χριστιανικό και αληθινό να κόψουμε την πίτα του συλλόγου σας και να ευχηθούμε καλή χρονιά και ευλογημένη.
Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά κουράγιο και δύναμη σε μια δύσκολη εποχή, να κρατήσουμε το χαμόγελο μας και να αποδείξουμε ότι η αγάπη και η εμπιστοσύνη μας στον Θεό μπορεί να θαυματουργήσει, να κάνει τα αδύνατα δυνατά. Καλή Χρονιά!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: