Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Περιφερειακής Ενότητας στην Θήβα!!!


«Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και εξυπηρετείστε όσο μπορείτε τους πολίτες στην δύσκολη αυτή περίοδο του Καλλικράτη» προέτρεψε τους εργαζόμενους στην Νομαρχία Θήβας ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Μουλκιώτης, κατά την διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, χθες το μεσημέρι.
Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν όλοι οι επικεφαλής και εργαζόμενοι στις υπηρεσίες, που αντάλλαξαν ευχές, αλλά και βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις δυσκολίες του Καλλικράτη. «Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα λόγω έλλειψης χρημάτων, τουλάχιστον να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες με νομιμότητα, διαφάνεια και συνεργασία» τόνισε, εκφράζοντας την πεποίθησή του «ότι θα πάνε όλα καλά» εφόσον και οι διευθυντές της Περιφερειακής ενότητας έχουν ήδη τοποθετηθεί, αλλά και οι καλύτερες προϋποθέσεις υπάρχουν για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Τι καλύτερες ευχές για «Καλή χρονιά και ότι καλύτερο στους συμπολίτες του και τους εργαζόμενους ευχήθηκε και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κ. Μπακομήτρος, τονίζοντας: «Είναι μια δύσκολη περίοδος, όμως όλοι μαζί ενωμένοι έχουμε υποχρέωση και καθήκον να πετύχουμε στον Καλλικράτη προς όφελος των πολιτών».
Η πίτα μοιράστηκε για όλα τα τμήματα, ενώ το τυχερό νόμισμα πέτυχε ο Κ. Παπαγεωργίου από την υπηρεσία της ΝΑΒ, που έλαβε το χαρακτηριστικό λεύκωμα της Βοιωτίας και 3 ημέρες άδειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: