Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ραντεβού στο Πεδίο του Άρεως, ώρα 11.00 το πρωϊ της Τετάρτης!!!


Δ. Δημητρίου: «Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, στις οικογένειές μας και σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για αυτά που σήμερα απολαμβάνουμε»

Στις 8.00 το πρωϊ αύριο, θα αναχωρήσουν τα λεωφορεία του Εργατικού Κέντρου Θήβας από το ΚΤΕΛ, με ενδιάμεσες στάσεις στις 8.3Ο στο Σχηματάρι και στις 8.40 στα Οινόφυτα με προορισμό την Αθήνα, όπου οι εργαζόμενοι της χώρας σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, καλούνται να δώσουν το αγωνιστικό τους παρών.
»Καλούνται να αντιδράσουν σε πολιτικές που τοποθετούν ολόκληρη την κοινωνία απέναντι, πολιτικές που στρέφονται ενάντια στον άνθρωπο υποβαθμίζοντας τη ζωή του, πολιτικές που μετατρέπουν την αξιοπρεπή εργασία σε σκλαβοπάζαρο ,πολιτικές που οδηγούν σε εξαθλίωση μεγάλα κοινωνικά στρώματα ,πολιτικές που δεν δίνουν καμιά ελπίδα και προοπτική» τονίζει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θήβας Δ. Δημητρίου, καλώντας όλους στον σκληρό και ανυποχώρητο αγώνα .
«Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, στις οικογένειές μας και σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για αυτά που σήμερα απολαμβάνουμε», επισημαίνει, καταλήγοντας: «Για να σωθεί η Οικονομία, αλλά πρωτίστως να σωθεί η Κοινωνία. Δικό τους το χρέος και τα ελλείμματα, δικό μας χρέος ο αγώνας».
Ο αγώνας που θα δοθεί στις 11.00 το πρωί στο Πεδίο του Άρεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: