Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Επιστολή Κατσιμπάρδη στον πρωθυπουργό για τα αναβολικά


Σε επιστολή που έστειλε ο πρωθυπουργός Γ। Παπανδρέου προς τον πρ। υφυπουργό Εσωτερικών Γ. Κατσιμπάρδη αναφέρει: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Στήριξη και από τον πρόεδρο του ΣΕΓ.Α.Σ. Β. Σεβαστή

Μια ολιγόλογη αλλά μεστή επιστολή του Γιώργου Παπανδρέου προς το Γιώργο Κατσιμπάρδη άνοιξε το δρόμο πιο γόνιμης συνεργασίας, με αφετηρία τη διαβίβαση επίσημης πρότασης από τον πρώην υφυπουργό Εσωτερικών, και το Δ.Σ. της εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, προς τον Πρωθυπουργό της χώρας να θέσει υπό την Αιγίδα του το τριήμερο Διεθνές Συνέδριο, που η παραπάνω εταιρεία – της οποίας ο κ. Κατσιμπάρδης είναι πρόεδρος – θα πραγματοποιήσει στην Ακαδημία της Αρχαίας Ολυμπίας, με θέμα «Η κρίση που μαστίζει την ολυμπιακή ιδέα από τη χρήση βίας και αναβολικών. Τρόποι αντιμετώπισής τους».
Συγκεκριμένα στην προαναφερθείσα επιστολή του, με ημερομηνία 1/2/2010 (αρ. πρωτ. 19Α), την οποία ο Πρωθυπουργός απηύθυνε προς τον κ. Κατσιμπάρδη, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Αγαπητέ Γιώργο, Ευχαριστώ πολύ για την αποστολή του τόμου ¨Άφθαρτες Αξίες¨, με παρεμβατικές ομιλίες σου που αναδεικνύουν τη συλλογική προσπάθεια ενεργών πολιτών για έναν αθλητισμό χωρίς αναβολικά. Με φιλικούς χαιρετισμούς Γιώργος Α. Παπανδρέου».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστολή αυτή ενθάρρυνε τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ να συντάξουν μακροσκελή επιστολή, με την οποία προσκαλούν τον πρωθυπουργό στο προαναφερόμενο Διεθνές Συνέδριο που προετοιμάζουν ενώ, παράλληλα, θέτουν θέματα συνεργασίας με τους εκπροσώπους της πολιτείας και των μαζικών φορέων, με στόχο την προώθηση του αγώνα που διεξάγουν για την αναβάθμιση της ολυμπιακής ιδέας και την πάταξη της βίας και της μάστιγας των αναβολικών.
Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής....
Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: