Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βοιωτίας διοργανώνει ανοιχτό σεμινάριο με θέμα «Κοστολόγιο Παρασκευασμάτων».
Το Σεμινάριο είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε υφιστάμενα αλλά και μελλοντικά στελέχη Ξενοδοχείων, Εστιατορίων, Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιία, Κυλικεία, Νοσοκομεία & Catering και επισιτιστικές επιχειρήσεις εν γένει που επιθυμούν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πρώτες ύλες και να υπολογίσουν σωστά & αποτελεσματικά το κόστος του κάθε προϊόντος για την επιχείρησή τους.
Το Σεμινάριο, διάρκειας 10 ωρών, θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά) στις 21 & 23 Μαρτίου το απόγευμα.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναπτυχθούν θέματα όπως:
Γενικές αρχές ελέγχου του κόστους παραγωγής φαγητών
Προσδιορισμός και ανάλυση του κόστους λειτουργίας
Τιμολογιακή πολιτική, Μέθοδοι τιμολόγησης
Προσδιορισμός προτύπων στις επισιτιστικές επιχειρήσεις
Πρότυπες προδιαγραφές αγορών
Πρότυπες συνταγές - πλεονεκτήματα και τυπολογία
Πρότυπες αποδόσεις προϊόντων - πρότυπες μερίδες
Υπολογισμός των τιμών κόστους, μονάδος προϊόντος
Εφαρμογή της μεθόδου του άμεσου κόστους ενός παρασκευάσματος.
Κοστολόγηση εργασίας, υπολογισμός του χρόνου εργασίας, υπολογισμός του κόστους των ωρών εργασίας
Η συμμετοχή για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας είναι δωρεάν
Η συμμετοχή για τα μη μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας το κόστος είναι 30 € / συμμετέχοντα.
Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων : 18 Μαρτίου 2011
Υπεύθυνος Προγράμματος, κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Βοιωτίας, κα Μίνα Πελέκη, τηλ. 22610 28281 & e-mail peleki@viotiachamber.gr .
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αγνιάδης
Το Σεμινάριο είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε υφιστάμενα αλλά και μελλοντικά στελέχη Ξενοδοχείων, Εστιατορίων, Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιία, Κυλικεία, Νοσοκομεία & Catering και επισιτιστικές επιχειρήσεις εν γένει που επιθυμούν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πρώτες ύλες και να υπολογίσουν σωστά & αποτελεσματικά το κόστος του κάθε προϊόντος για την επιχείρησή τους.
Το Σεμινάριο, διάρκειας 10 ωρών, θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά) στις 21 & 23 Μαρτίου το απόγευμα.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναπτυχθούν θέματα όπως:
Γενικές αρχές ελέγχου του κόστους παραγωγής φαγητών
Προσδιορισμός και ανάλυση του κόστους λειτουργίας
Τιμολογιακή πολιτική, Μέθοδοι τιμολόγησης
Προσδιορισμός προτύπων στις επισιτιστικές επιχειρήσεις
Πρότυπες προδιαγραφές αγορών
Πρότυπες συνταγές - πλεονεκτήματα και τυπολογία
Πρότυπες αποδόσεις προϊόντων - πρότυπες μερίδες
Υπολογισμός των τιμών κόστους, μονάδος προϊόντος
Εφαρμογή της μεθόδου του άμεσου κόστους ενός παρασκευάσματος.
Κοστολόγηση εργασίας, υπολογισμός του χρόνου εργασίας, υπολογισμός του κόστους των ωρών εργασίας
Η συμμετοχή για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας είναι δωρεάν
Η συμμετοχή για τα μη μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας το κόστος είναι 30 € / συμμετέχοντα.
Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων : 18 Μαρτίου 2011
Υπεύθυνος Προγράμματος, κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Βοιωτίας, κα Μίνα Πελέκη, τηλ. 22610 28281 & e-mail peleki@viotiachamber.gr .
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αγνιάδης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου