Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του ΕΣΥΝ Βοιωτίας


Ομιλία Θανάση Γουργιώτη , Προέδρου του παραρτήματος Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ)

Είναι γεγονός ότι μετά από 5 χρόνια δράσης και πάλης το ΕΣΥΝ βρήκε το δικό του χώρο χάρη στην ευαισθησία που έδειξε η οικογένεια της κ. Τσιροπούλα. Ήταν επιθυμία της Μαίρης Τσιροπούλα το κτίριο αυτό να παραχωρηθεί για τις ανάγκες του αντιναρκωτικού κινήματος και ευχαριστούμε θερμά. Στην μνήμη της ονομάσαμε την αίθουσα αυτή, αίθουσα «Μαίρη Τσιροπούλα».

Το κτίριο που εγκαινιάζουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα της πάλης του κινήματος ενάντια στα ναρκωτικά Είμαστε περήφανοι γι’αυτό. Είναι τιμή και καμάρι μας γι’ αυτό που είμαστε και κάνουμε Αυτό το κτίριο προσδοκούμε να φιλοξενήσει όλο το κίνημα: αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, συλλογους γονέων , τη νεολαία , το γυναικείο κίνημα κ.α Ευχαριστούμε όλους αυτούς που πρόσφεραν και εργάστηκαν ανιδιοτελώς για να γίνει αυτή η αίθουσα.

Και πρέπει να πούμε πως είναι πάρα πολλοί. Από τα μπετά, την κατασκευή, τον εξοπλισμό. Μας συγκίνησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι απλοί άνθρωποι προσφέρθηκαν και βόηθησαν ο καθένας με τον τρόπο του, και ας έχουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Εμείς από τη πλευρά μας θέλουμε να τονίσουμε ότι αυτή η κατάκτηση μας βάζει μπροστά σε νέα καθήκοντα.



Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: